Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bardzo się cieszę. Proszę przekazać Beatce z Kielc,że bardzo się cieszymy. I ,że na pewno będzie zadowolona z tego pobytu. Bo kto raz byl w Polańczyku i w plonie to chce tam wracać. Ja byłam tam na turnusie na przełomie sierpnia i września 2023 i teraz jak pani z zusu pytała czy mam jakieś preferencje,odrazu mówiłam,że bez względu na termin plon i Polańczyk.
Bo jak to w sanatorium miałam tylu znajomych i zajęć,że zawsze coś się działo. Nawet teraz na ten mój turnus moja poprzednia ekipa przyjeżdża do mnie w odwiedziny.
Proszę się nie martwić o Beatke. Ja bardzo słabo chodzę więc po górach w ogóle nie chodzę głównie po parku zdrojowym i wieczorem jak mam ochotę to chodzę do Zakapiorka. Odrazu mogę tutaj napisać,że pewnie będę w pokoju 110 ewentualnie 111. Bo z racji mojego znacznego stopnia niepełnosprawności wcześniej dogaduje się z recepcja abym miała komfort w ciągu 24 dni.
Hej. Już walizki w połowie spakowałam. Ale jeszcze jutro kosmetyczka mnie czeka plus odwiedziny męża na cmentarzu i planuje w piątek o 5 rano siadać za kierownice. Po trzech godzinach będę w plonie,moim ukochanym. Beatka mnie pozna na bank jak jej wytłumaczysz,że Marta to ta kulawa dziewczyna z tatuażami
Pod samym ośrodkiem jest dość duży parking także bez problemu zaparkujesz. Za cały turnus ludzie płacili ok 160 zł. Ja mam kartę parkingowa więc mam bezpłatne parkowanie. Stoję na trzecim miejscu a poznasz mnie bez problemu. Bo na prawym przedramieniu mam tatuaż strusia pędziwiatra. Do zobaczenia jutro. Już od wczoraj macie przygotowywane pokoje. A ja mieszkam w pokoju nr. 110 z Sylwia poznaną tutaj na forum. Pozdrawiam