Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Słońce pięknie nam świeci
Zakupy zrobione czas na weekend
Dziś idę na warsztaty z ceramiki ciekawe co mnie tam czeka ...prawie jak taplanie w borowinie
Geniu może w sierpniu wypuszczę się nad Wisłę w Ciechocinku
Miłego dni Wam życzę
Tak, a w sobotę w prawo
A tak na marginesie to ludziom bogatym łatwo się namawia innych na wyjazdy komercyjne.
Nie każdy ma wysokie dochody czy nawet bajońską emeryturę i może sobie na to pozwolić.
Dzień dobry
Ja dopiero teraz mam chwilkę czasu na kawę, wczoraj upiekłam blaty do tortu, dziś przekładam, jutro dekoracja, w niedzielę siostra i szwagier obchodzą Złote Gody, więc idziemy na imprezkę
Pogoda piękna, słoneczko świeci, pranie schnie w ogrodzie
Miłego dnia
Atinko , ja jestem chlodnolubna i obawialabym sie pobytu tutaj latem , z tego co mowilas bywaja tutaj upaly...., ale Ty mloda dziewczyna to Ci upaly niestraszne
Ysolku , w Zdrowiu pobyt 3 tygodniowy w jedynce kosztuje prawie 8 000 zl , w dwojce niewiele mniej , w pakiecie 69 zabiegow , szwedzki stol ... zapraszam chetnych