Marysieńka Cieplice 24.06 - 15.07

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Januszek-
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2022 19:23
Oddział NFZ: Śląski

Re: Marysieńka Cieplice 24.06 - 15.07

Post autor: Januszek- »

mało ludzi jest którzy nawet wiedza o tym portalu ... a na miejscu zawsze jest sporo ludzi i to z róznych stron Polski ... zresztą NFZ robią tak aby wymieszac towarzystwo i mało kiedy zdarzy sie że z jednej miejscowosci bedzie dwóch kuracjuszy ... zazwyczaj to przydzielają nawet żeby odległośc jakas była ;)
dodatkowo na FB jest kilka a może nawet i kilkanacie grup związanych z sanatoriami i tez mało ludzi sie produkuje ... zresztĄ ludzie wola iśc na spacer niz produkowac w internecie coś co niekoniecznie pomoże innym ... zazwyczaj wchodza żeby zapytac o coś ...a potem znikaja i nawet nie odczytują wiadomości do nich ...
Januszek-
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2022 19:23
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Januszek- »

dziunia60 pisze: 06 cze 2025 11:37 Naprawdę nikt nie jedzie do Marysieńki? Będę tam sama? :D :D :D

Dziunia .... Marysieńka jest malutkim obiektem ale zapewniam że będzie tam prawie pełne obłożenie ... towarzystwo sie znajdzie ... a jak cos to towarzystwo podczas zabiegów znajdzie sie z Domu Zdrojowego ... Z długiego Domu ... oraz z innych sanatoriów w pobliżu ... Cieplice to uzdrowiskowa dzielnica i będzie fajnie zapewniam ...
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

Dziękuję za dobre słowa, ja nigdy jeszcze nie narzekałam na towarzystwo. Jedynki też mie chcę bo lubię towarzystwo. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

Zgadzam się z Tobą. Na miejscu dobiorą towarzystwo ;) ;) pozdrawiam
ODPOWIEDZ