ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Ale czy ten dochtór się zna na puciach? :? Bo jak tak samo jak na nazwach chorób, to dziękuję. ;)
Ty to na Grenlandię powinieneś wyjechać. Właśnie obejrzałam ciekawy filmik podróżniczy z tegoż rejonu. Myślę, że byś się odnalazł temperaturowo i miejsca do mrożenia miałbyś do oporu. :lol: Tylko pomidory tam nie rosną. :roll:
A kto ci za szafę będzie zaglądał. :lol:
Życzę, żeby ściana była bez płaczu. :serce:
A wracając do Anielicy ;) ,to myślałam, że nie zapędzasz się w inne rejony 8-) , czego ja powinnam zaprzestać, gdyż moje chorobliwe gadulstwo jest ciężko opanować, a się okazuje, że nie wszędzie jest wolność słowa. :o :shock:
Dobra, koniec z plotami "czeba" coś konstruktywnego przedsięwziąć. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Odniosę się później, bo tylko chwilkę przerwy zrobiłem na przekąskę........ z bobu :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mmm, bób lubię. :D Otwarcie sezonu miałam tydzień temu. Dziś zrobiłam mix truskawek i jagód, które nie zmieściły się w słoiczkach i bardzo smakowite to było połączenie z tłustą śmietanką i tagliatelle. :P
U mnie na dziś koniec pracy. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

U mnie też :P , ziemniaczki się gotują :lol: .
Możliwe że jest tym i tym, to się na tych dwóch zna :lol: . Chorób wszystkich nie przeszedł, to i znajstwo małe... tak jak znachorzy :P .
Taaaaa, a co ja bym robił na Grenlandii ? bałwany lepił ? :roll: . Wystarczy już ich na tym świecie. Choć widzę, że coraz więcej ich się rodzi...... a podobno klimat się ociepla :oops: .
Mówisz że za szafę nikt nie zagląda ? :roll: ........ a pajączki :lol: . Zawsze wykańczałem ze względu np. na zmianę ustawienia.
Wykończyłem dwa narożniki i nawet jakoś to wygląda....... tylko ich z reguły nie będzie widać, bo będą szafy i zasłony :lol: .
Jak coś mnie zainteresuje, to się zapędzam i przyjmuję to do wiadomości....... z reguły bez komentarza ;) . Wolność słowa jest...... i na razie będzie, a jak długo ? tego nie wiemy, dlatego korzystajmy :) . Nie każdy umie dyskutować o różnicy poglądów....... albo nie chce :oops: . Do pewnych rzeczy się przyzwyczaiłem, co nie oznacza że je popieram....... ale dość tych plot :lol: .
Kiedyś przyjdzie pora że i ja takie frykasy będę zajadał ;) ....... tylko znajdę czas na gotowanie :lol: .
A teraz obiadek i odpoczynek. Jutro kolejny narożnik....... tylko że cały widoczny :roll: . Najwyżej gwoździe dokupię :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak to co, krioterapię. ;) :lol:
Pajączkom, to zwisa ;) :lol: jak wygląda twoja ściana.
Odpoczywaj, ja też udam się do Łóżkowic na lekturę. :)
Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale ja nie mówię że idę do spania :oops: . Jeszcze trochę wiadomości i szkiełko czeka :lol: .
Ale jak "musisz" to dobranoc i spokojnej :D .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D ....... poprzestanę na tym ;) .
Mówisz że na Grenlandii krio stosują ? chyba bardziej morsowanie :lol: . Zimno od zimna się bardzo różni :roll: ....... -50 od - 140 chyba robi różnicę :P .
No nie wiem :oops: . Za szafą chciałem zrobić im przytulny kącik, aby mogły w spokoju posiedzieć czy poimprezować, a nie tylko wisieć :P ......... kamienny zakątek z mchem miał być :roll: . Zostanie im czepiać się nierówności........ i kurzu :lol: .
Woda z miodem wypita, to powoli temat śniadania się ogarnie i do kąta trzeba pójść :roll: ....... dobrze że nie na groch :lol: .
Piękna pogoda się zapowiada. Miłego i owocnego....... tylko nie przedawkuj ratafii ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Niech będzie morsowanie, nie reflektujesz? :? :P
Dzień dobry! :kwiat:
Tu wchodzisz na chwilę, a tam ziąb miałbyś cały czas. A sorry, latem jakieś 10° przez dwa miesiące. :lol:
Myślę, że one to wolałyby prawdziwe kamienie i mchy od tych na obrazku. :roll:
Rataffi to raczej nie uświadczę i może dobrze, bo to tylko po kieliszeczku można dawkować, inaczej szkodzi bardziej niż mocne trunki. :roll:
Ciepło niech będzie, szczególnie nocą, bo ogórki nie chcą rosnąć. :evil:
Zlazlam się, a tu jeszcze trochę prac i przygotowań, a siły gdzieś zostały w lesie. :lol:
A będziesz w kącie klęczał? :lol: I jak ściana, mam nadzieję, że bez płaczu? :?
Pomyślnego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale mi przyjemność :roll: , z zimnej i mokrej wody do zimnego igloo :P ....... i noskami tylko się potrącać :oops: . Jednak zdecydowanie wolę zmienne warunki atmosferyczne. Jakoś się tak przyzwyczaiłem i nie zawsze monotonność odpowiada ;) .
Wybacz, ale to ja jestem gospodarzem.......... jeszcze :lol: . Nawet nie przeganiam ich, a wczoraj oddmuchałem go bo chciał wdepnąć w klej :roll: .
Jak nie ratafia to może palinka albo becherovka :lol: ...... bo jak mówisz noce chłodne ;) .
Dziękuję :kwiat: , wyszedłem na prostą....... ścianę. Doklei się pasek nad meblami i pomalowanie zostanie. I jeszcze jedna zostanie gdzie miał być widoczek, ale to tylko parę prostych pasków :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale ten bezkresny zamrażalnik... :lol:
Możesz być bardzo uczynnym gospodarzem. :D Zrobiłam ogromny postęp w zakresie arachnofobii, bo te mniejsze biorę w ręce i wynoszę. :o :D Tylko nie wiem czemu tak z tej ręki spierdzielają? ;) Czemu ten człowiek taki straszny? :evil:
Spróbuję w ogóle nie nadużywać i jadę autem, a jak nie dam rady wejść w percepcję reszty towarzystwa, to... i nocuję w aucie, łóżko przygotowane. :P
Czyli jakby nie patrzeć, wychodzisz na prostą, tak trzymać. :serce:
ODPOWIEDZ