Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nuna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2011 11:33

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: nuna »

Wycieczek nie organizują.
Wszystko jest strasznie drogie, więc kasa wręcz "topnieje" :roll:
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2012 21:55

Post autor: m-a-r-i-u-s-z »

no to elegancko , śniadanie było :shock: w Stegnie musiałem na obiad czekać.
jak to dobrze ze chociaż jedna kumata kobieta pojechała, na ten turnus, przynajmniej można cos sie dowiedzieć :D dzieki za info.
nuna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2011 11:33

Post autor: nuna »

dzięki jak miło, ale chyba się dobrze nie "wczytujesz" mój turnus skończył się 18.02.2012 r.
Życzę miłego pobytu, z dojazdem nie powinieneś mieć problemu, a inne "zakazy" jak pisała Ewa można obejść :lol:
webea1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2012 00:25

Post autor: webea1 »

jak to dobrze ze chociaż jedna kumata kobieta pojechała, na ten turnus, przynajmniej można cos sie dowiedzieć :D dzieki za info.[/quote]
myślę, że niejedna ;)
a jeśli chodzi o dojazd z Kołobrzegu do Bryzy, to z tego co wiem, busy kursują co chwila prawie i to pod sam ośrodek niemalże :D
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

nuna pisze:dzięki jak miło, ale chyba się dobrze nie "wczytujesz" mój turnus skończył się 18.02.2012 r.
Życzę miłego pobytu, z dojazdem nie powinieneś mieć problemu, a inne "zakazy" jak pisała Ewa można obejść :lol:
wiem ze sie skonczył ,ale to było teraz niedawno , co innego jak bym miał czytac z tamtego roku .
jak ja bylem w stegnie nikt nie wylecial , a turnus po mnie 4 osoby , było ponoć ostro,
turnus nie równy turnusowi , a zakazy sa po to zeby je łamac. :lol:
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Post autor: Ewa 1106 »

Co do tego śniadania to zależy o której się przyjedzie,ja byłam po 10-tej parę minut i musiałam na obiad czekać,ale jest możliwość przyjechania dzień wcześniej (bo parę osób tak zrobiło)i zapłacili po 40zł za nocleg :) .Co do busików to owszem są co chwila i wcale nie są tak drogie(10zł za osobę)i podwożą osoby pod sam ośrodek ,ale to są prywatne.Nie prywatne w dni od pon-piątku co 20 min.A w sobotę i niedziele co 2 godz.
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

aż taki głupi nie jestem dzień wczesniej :lol: wole z żona i dziećmi w domu posiedzieć :D wystarczy ze i tak 13-stego o 20 muszę jechać, bo potem dopiero rano, i zajechał bym o północy :shock: i wtedy by tylko z buta zostało.
krysfa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2012 18:37

Post autor: krysfa »

Witam wszystkich ..szczegolnie tych ,ktorzy wyjezdzaja do Bryzy 14 marca br.Jade do sanatorium po raz pierwszy-skierowanie z ZUS. -w zwiazku w tym malo wiem na temat zycia ,,sanatoryjnego''i za kazda wiadomosc bede wdzieczny...Moze odezwa sie osoby ktorzy jada tam w w/w terminie i sa mieszkancami mazowsza-ja wyjezdzam z Plocka............pozdrawiam i czekam na odpowiedzi...
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

krysfa pisze:Witam wszystkich ..szczegolnie tych ,ktorzy wyjezdzaja do Bryzy 14 marca br.Jade do sanatorium po raz pierwszy-skierowanie z ZUS. -w zwiazku w tym malo wiem na temat zycia ,,sanatoryjnego''i za kazda wiadomosc bede wdzieczny...Moze odezwa sie osoby ktorzy jada tam w w/w terminie i sa mieszkancami mazowsza-ja wyjezdzam z Plocka............pozdrawiam i czekam na odpowiedzi...
a czym jedziesz ,ja jade z otwocka , ale ruszam autobusem z zachodniego 13 marca 20 z minutami
krysfa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2012 18:37

Post autor: krysfa »

Nie podjalem jeszcze ostecznej decyzji....ale prawdopodobnie pojade autokarem
ODPOWIEDZ