Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Witam,witam
Ja chyba nie będę miała z tym problemu i tak nie mogę spać w nocy a w razie co to nastawię sobie budzik...
te powtórki potem są w skrócie i nie widzę całego meczu...no chyba że mecz się nagra....ale też zobaczę...jest sobota można dłużej pospać albo potem oko zamknąć.....( oczywiście mówię o sobie)..każdy ma swój rozkład dnia,swoje sprawy i życie prywatne.....
do usłyszenia w nocy...
Pozdrawiam w ostatni weekend czerwca....
W niedzielę też gramy o 2,30....
i wieczorem o 23.00...............masakra
Jako, że słabizna że mnie dzisiaj to nie nastawiam się na wstawanie, chyba że obudzę sie to włącze tv , co mam ma ścianie w sypialni.
Nie wiem
Pozdrawiam, miłego oglądania i dobranoc życzę
W sypialni nie ma prawa być telewizora, nie zabieramy też do tej przestrzeni telefonu, tabletu czy laptopa
U mnie zupełnie odwrotnie .
A tak poważnie, to chyba nie będę oglądał. Choć jestem na permanentnych wakacjach to nie lubię takich zarwanych nocy, no tak mam po prostu...