Kolejka NFZ ZACHODNIOPOMORSKIE -Reumatologia
- Gabriela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2013 15:00
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 7 razy
Re: Kolejka NFZ ZACHODNIOPOMORSKIE -Reumatologia
Bunia nic , tylko 14 oczek w dół. Zatrzymali się na numerku 53 i 57
Ale pokusiłam się dzisiaj o telefon do NFZ-tu jaka jest szansa na wyjazd ze zwrotów w okresie letnim. Pan powiedział że nie możliwe są wyjazdy przed upływem 18tu miesięcy, nawet w sensie że od nich przydział. Czyli najszybciej dopiero sierpień w moim przypadku, tak więc zobaczymy co najbliższe dni przyniosą.
Połczyn Zdrój gratuluję, ze względu na datę, okresie letni, ale nie wiem Malgos126 czy jesteś zadowolona z przydziału.
Ale pokusiłam się dzisiaj o telefon do NFZ-tu jaka jest szansa na wyjazd ze zwrotów w okresie letnim. Pan powiedział że nie możliwe są wyjazdy przed upływem 18tu miesięcy, nawet w sensie że od nich przydział. Czyli najszybciej dopiero sierpień w moim przypadku, tak więc zobaczymy co najbliższe dni przyniosą.
Połczyn Zdrój gratuluję, ze względu na datę, okresie letni, ale nie wiem Malgos126 czy jesteś zadowolona z przydziału.
-
malgos126
- Kuracjusz

- Na forum od: 03 sie 2023 14:40
- Staż sanatoryjny: 6
bardzo lubię Gryf,swietny osrodek i wspaniała baza zabiegowa,polecam
- Gabriela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2013 15:00
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 7 razy
Ja już nic nie rozumiem w naszym oddziale. Że z wyprzedzeniem półrocznym daje skierowania. To ja też dostanę na grudzień, już sama nie wiem 
Ja osobiście Połczyna bym nie chciała, bo mieszkam tylko 40km dalej.
Powiem wam że to wyczekiwanie kiedy i gdzie, jest męczące. Moi znajomi dostali rach ciach, (składaliśmy tydzień po nich) a przy nas już się to zaczęło wydłużać. Bywają dni że nie ma spodku, a nieraz tylko kilka oczek. Nie wiem czy przez ten miesiąc zeszło 300-400 oczek. sprawdzę to...
Poważnie
W tym tygodniu napewno powinnam dostać przydział.
Ja osobiście Połczyna bym nie chciała, bo mieszkam tylko 40km dalej.
Powiem wam że to wyczekiwanie kiedy i gdzie, jest męczące. Moi znajomi dostali rach ciach, (składaliśmy tydzień po nich) a przy nas już się to zaczęło wydłużać. Bywają dni że nie ma spodku, a nieraz tylko kilka oczek. Nie wiem czy przez ten miesiąc zeszło 300-400 oczek. sprawdzę to...
Poważnie
W tym tygodniu napewno powinnam dostać przydział.