Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rehabilitacja przebiega sprawnie i ta przedobiadowa i ta pokolacyjna
Przeważnie zaczynam o 7:00…dzisiaj od wanny - masaż wirowy ze zmieniającym się kolorowym podświetleniem
Dzień dobry
Ewasz rozumiem że ostatnio zabieg przed 22 kończysz znając Ciebie
Miłego czasu w Lądku...
Pogoda letnia na Wybrzeżu całkiem znośna
Wyjazd na wieś na łono natury od poniedziałku praca
Miłego
Dzień dobry,
to wcześnie Ewaszko, ale może to i lepiej , później więcej czasu
Nutka, co prawda u mnie jakiś tam czas temu popadało, ale przez te wiatry wysuszyło ,
także przykro mi nie podeślę .
Pozdrawiam
Pewnie,że lepiej. Wyzabieguje się z rana,to później może fruwać po Lądku i okolicach
Wiem,że masz serduszko dobre,Basiu, jak byś mogła, tobyś się podzieliła
Marudzić nie będę, bo w domu chłodno. Przed domem basen dla dzieci przygotowany,
można się ochłodzić, a trwa odrośnie. Grunt,żeby nic nie bolało
Dzień dobry
Taki apel, czy też rada raczej, muszą być precyzyjne. Ktoś opacznie zrozumie i nieszczęście gotowe
Tak więc - pijemy wodę lub takie mikstury jak np. woda+miód+sok z cytryny+świeżo zerwane liście mięty.
Pozdrawia Was serdecznie upierdliwy Kazimierz
Nawet przez myśl mi nie przeszło,żeby na taki upał do napoi wyskokowych zachęcać
Nie będę powściągliwa, ale tak, Kaziu, masz zadatki na upierdliwca
Pozdrawiam Cię cieplutko ze szklaneczką wody mineralnej
Wprawdzie bez listków mięty, bo mi szkodzi, ale świeża lippia też dobrze smakuje
Ok. Kończymy z takimi żarcikami bo można łatwo przeholować, a tego bym stanowczo wolał uniknąć.
Jak to było? "Jest to cnota nad cnotami trzymać język za zębami".
Może trzeba to stwierdzenie rozciągnąć też na słowo pisane, tu w szczególności? .
Pozdrawiam