Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie nastąpiła zmiana planów. Ponieważ wyszło słońce stwierdziłam, że nie można tego nie wykorzystać I poszłam do ogródka robić cięcia, pielonkę i łapać witaminkę. Na cukinie też zmieniam plany, jeszcze nie pójdzie do słoika. Jutro zrobię z nich placki, a reszta zobaczymy, niech jeszcze podrośnie.
Wyszłam z siebie i widok nie był realistyczny.
Na razie chwila odpoczynku z książką, bo w końcu mam przecież urlop.
Widocznie nie z tej strony stanęłaś .
No tak, można było wołać, a Ty w krzaczorach siedziałaś . Obiadek zjedzony, na dzisiaj koniec z układaniem bo było dużo drobnicy i spisywałem co i gdzie. Jutro ciąg dalszy .
Później będzie czereśniowy podwieczorek, już bez mleczka . A teraz tak jak i Ty....... odpoczynek .
Miłej lektury .
Ano nie słyszałam, bo wiatr zawodzi w krzaczorach.
Po odpoczynku był czas na machanie szmatą. Teraz kolacja i znów odpoczynek, a potem.... A nic nie będę planować, bo i tak się sto razy zmieni.
A listę przykleisz po wewnętrznej stronie drzwiczek od szafki? To jest dobry sposób. Nie raz miałam chęć tak zrobić, ale na chęciach się kończyło i potem szare komórki trzeba było wytężać, albo św. Antoniego prosić.
To byś nawet nie słyszała, jak pajączek by się skradał .
Na jednej tylko półce znajduje siÄ™ ok. trzydziestu, a nawet znacznie wiÄ™cej różnych przedmiotów i to czasami drobnych. One sÄ… w pudeÅ‚kach, które z kolei wsadzam do wiÄ™kszych. Przy wiÄ™kszych pudeÅ‚kach sÄ… dodatkowe kartki ze spisem zawartoÅ›ci. Na drzwiach nie wieszam, bo one sÄ… od podÅ‚ogi aż po sufit. Zostawiam główny spis na każdej z półek. Po drugie każda z póÅ