ROZMOWY NOCÄ„

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCÄ„

Post autor: Kleinehexe »

U mnie nastąpiła zmiana planów. :o Ponieważ wyszło słońce stwierdziłam, że nie można tego nie wykorzystać I poszłam do ogródka robić cięcia, pielonkę i łapać witaminkę. :D Na cukinie też zmieniam plany, jeszcze nie pójdzie do słoika. Jutro zrobię z nich placki, a reszta zobaczymy, niech jeszcze podrośnie. :D
Wyszłam z siebie ;) i widok nie był realistyczny. :lol:
Na razie chwila odpoczynku z książką, bo w końcu mam przecież urlop. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Widocznie nie z tej strony stanęłaś :lol: .
No tak, można było wołać, a Ty w krzaczorach siedziałaś :roll: . Obiadek zjedzony, na dzisiaj koniec z układaniem bo było dużo drobnicy i spisywałem co i gdzie. Jutro ciąg dalszy :) .
Później będzie czereśniowy podwieczorek, już bez mleczka :lol: . A teraz tak jak i Ty....... odpoczynek :) .
Miłej lektury :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Ano nie słyszałam, bo wiatr zawodzi w krzaczorach. :lol:
Po odpoczynku był czas na machanie szmatą. Teraz kolacja i znów odpoczynek, a potem.... A nic nie będę planować, bo i tak się sto razy zmieni. :lol:
A listę przykleisz po wewnętrznej stronie drzwiczek od szafki? :? To jest dobry sposób. Nie raz miałam chęć tak zrobić, ale na chęciach się kończyło i potem szare komórki trzeba było wytężać, albo św. Antoniego prosić. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

To byś nawet nie słyszała, jak pajączek by się skradał ;) .
Na jednej tylko półce znajduje siÄ™ ok. trzydziestu, a nawet znacznie wiÄ™cej różnych przedmiotów i to czasami drobnych. One sÄ… w pudeÅ‚kach, które z kolei wsadzam do wiÄ™kszych. Przy wiÄ™kszych pudeÅ‚kach sÄ… dodatkowe kartki ze spisem zawartoÅ›ci. Na drzwiach nie wieszam, bo one sÄ… od podÅ‚ogi aż po sufit. Zostawiam główny spis na każdej z półek. Po drugie każda z póÅ