ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , podobno się nie odmawia, bo to fopa :oops: ......... zwłaszcza jak darmoszka :lol: . Będzie zapas na zimę :P .
Ojej, przecież już robią dwuskrzydłowe :roll: , nie mówiąc o prawostronnych czy lewostronnych...... i obrotowych :lol: .
Dzisiaj już bez obiadku...... i repety :oops: .
Piwko było na łonie....... natury ;) .
Kolejny dzień pięknej pogody i takiej Ci życzę :D .
Miłego i spokojnego :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Ano, gdy częstują od serca to nie wypada odmawiać. :) W takich sytuacjach to mi się zdarza nawet mięsnych potraw kosztować. :o :shock: Szczególnie, gdy wiem, że to "mięsko" nie spędza życie w zamknięciu. :oops:
A to Ty niedźwiedź jesteś? :? :lol: Tylko nie wybieraj się do Cisnej po powrocie. :roll:
A masz już takie drzwi? :mrgreen:
Pogoda była piękna, deszcze znów poszły bokiem, więc dzień spędzony sielsko- anielsko (jak na Aniołķa przystało ;) :P ). Miało być nic nierobienie, ale nie ze mną te numery Bruner. :lol: Hamaczek i leżaczek za długo nie były grzane, bo oczywiście mnie coś swędziało. ;) :lol: Z resztą Mama Natura wie, że aktywny tryb życie służy człowiekowi, to mi ciągle coś podsuwa do przerobienia. W menu dziś zupa kurkowa, kotlety z kań i fasolka oraz ogórasy pchane w słoiki. Jest też już troszkę pomidorów, ale widzę, że błędem było w małej szklarni sadzenie odmian na przetwory, :roll: bo za mała ilość dojżewa w jednym momencie. Ale to nic. :) Jest obserwacja, nauka i wnioski na przyszłość. Nie wykluczone, że jednak zakupię foliak na przyszły sezon, choć się wzbraniałam na ten plastik :roll: , ale finanse póki co na to pozwalają.
Przyjemnego wieczoru! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Niiieee :roll: , bo .......
https://youtu.be/utYe49Ktcu4
Jeszcze nie :oops: ....... na razie ściągnąłem z futryny :lol: .
Tak, bardzo słonecznie było. Tylko małe obłoczki leniwie przepływały po niebie.
Powoli będziesz przechodzić na hurt ;) . Najpierw jeden, później kolejne :lol: .
Zbliża się pora wypoczynku :) .