Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gabriela, w Iwoniczu nie ma nic specjalnego do oglądania
Jakieś kościoły, kapliczki, chyba że lubisz
Sanatorium Piast , chyba wyżej w górę niż Ekscelsjor, w którym byłam.
Wiem, że są sprawy ważniejsze od ważnych i w sumie dobrze postąpiłaś odsyłając przydział
Pozdrawiam
No widzisz Gabrielko nawet Gaba potwierdziła moje zdanie
Nie żałuj
Może latem, kiedy jest ciepło, widno i kwieciście można w pijalni wód znajdującej się w centrum, na przeciwko sanat. Klimat, w którym też byłam i Koscioła posiedzieć na ławeczce
Ale w grudniu Nie polecam
Miłego
W sumie też można iść na tańce, do Krakowiaka, Glorietty
Ale trzeba zejść w dół a potem się wdrapać
Ja miałam 147 schodków z sanatorium Ekscelsjor do miasteczka i z powrotem lub zejście drogą dojazdową
Osobiście w Piaście nie byłam.
Miłego wieczoru życzę
Witam. Ze zwrotów wydzwoniłam Krynicę Zdrój Nad Kryniczanką od 11.08.25. Może ktoś wybiera się w tym czasie? Wszystkim wyjeżdzającym życzę udanych pobytów.