Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich forumowiczów,mam przydział do Malwy w Ustroniu od 27.09-18.10,poszukuję tą drogą kolezanki do pokoju,niestety dzwoniłam do sanatorium i pokoje 2-osobowe są zarezerwowane dla małżeństw ,których jest dużo i oferuja tylko pokoje 3-osbowe,dlatego fajnie by było poznać kogos wczwśniej,jestem niekonfliktowa i pozytywnie nastawiona na miły pobyt.Pozdrawiam i czekam ,może odezwie sie ktos kto w tym samym czasie będzie w Ustroniu,miło będzie pogadac przy kawce i wymienic informacje.
Jak czytam, że pokoje 2-osobowe są zarezerwowane dla małżeństw to zaczyna mnie już szlag trafiać. Niby to na jakiej podstawie?
NFZ tego nie zapewnia!!! wręcz jest napisane, że nie zabezpieczają takich miejsc.
Gdyby nie zapewniano małzenstwom skierowań w te same miejsca i terminy ,nie byłoby takich problemów a tak to sie robia wczasy rodzinne,ale my będziemy przez twój ostatni tydzień w tym samym czasie w Ustroniu,czytałam posta,może przez tydzień znajde bratnią duszę, nie lubie 3 -osobowych pokoi.
ewasz pisze: 01 sie 2025 15:07
Jak czytam, że pokoje 2-osobowe są zarezerwowane dla małżeństw to zaczyna mnie już szlag trafiać. Niby to na jakiej podstawie?
NFZ tego nie zapewnia!!! wręcz jest napisane, że nie zabezpieczają takich miejsc.
Ewaszko , są dwa wyjścia .... albo się z tym pogodzić , albo wreszcie coś z tym zrobić .... ja popieram to drugie
Drogie Panie to w gestii NFZ nie powinni dawać małżeństwom razem skierowań , na wczasy to niech jada prywatnie , a nie zajmują miejsca bardziej potrzebującym terapi .
Kiedyś były próby kwaterowania osobno ale niestety ośrodek nie może tego zrobić bo skierowanie mąż i żona.maja w to samo miejsce . Jeżeli nfz będzie rozdzielał skierowania a tak powinien robić będzie ok .
Insignia 2010 pisze: 04 sie 2025 14:30
Drogie Panie to w gestii NFZ nie powinni dawać małżeństwom razem skierowań , na wczasy to niech jada prywatnie , a nie zajmują miejsca bardziej potrzebującym terapi .
Tu Insygnia 100%racji,to coraz bardziej robi sie modne ,dlaczego NFZ nie reaguj??