Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie mieli prawa . Moje kino, to ja wyświetlam....... też i sprzątam .
To byś znieczulenia nie potrzebowała . Trzeba było się zdrzemnąć, zawsze to chwilka wytchnienia .
Na szczęście po drodze obyło się bez opadów. Jeszcze jutro do lekarza i do końca tygodnia spokój .
Z jajeczek jajeczek....... ale na pewno nie z moich .
Bez znieczulenia, to by mi się spać zaraz odechciało. A nie mogłam spać, bo trzeba kontrolować rozdziawienie paszczęki.
Ja i spokoju to mogę pomarzyć, najwyżej tylko jakieś chwile.
Nie wnikam czyje to były.
Oj tam . Już od kilku lat we Francji oficjalnie dopuszczone są operacje bez znieczulenia........ wprowadzają hipnozę i to bardzo dobrze działa . Rozdziawić można mechanicznie...... i sobie spać .
Jutro już czwartek, to sobota i niedziela może być luźniejsza....... dla Ciebie troszkę .
Podejrzewam że nie Twoje ...... na taką odległość, to i kukułka by nie podrzuciła .
Mieszkać nie trzeba..... można polecieć .
Zaraz się do niej przekonasz i będzie Ci pracę ułatwiać i pomagać. Tylko jej za bardzo nie wykorzystuj .
Nie wróż zawczasu, przyjdzie weekend to zobaczysz .