Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wysłałam Ci na priv. dwa numery do Krakowa .... najlepiej dzwoń już od 7 rano .... zwroty spływają z puli ogólnopolskiej jeden z tych numerów odbiera kobieta , drugi mężczyzna ... obydwie osoby bardzo przystępne .
Powodzenia
Gieniu napisałaś "... zwroty spływają z puli ogólnopolskiej..." A czy może być tak, że starając się o tzw. zwrot, mogę skorzystać z puli ogólnopolskiej z pominięciem Oddziału Wojewódzkiego?
Nie wiem Andrzeju ... ja zawsze dzwonię do Krakowa , ostatnio - w maju - byłam osobiście w NFZ .... i oferują mi z puli ogólnopolskiej , było bardzo dużo zwrotów , pan zapytał mnie gdzie chcę jechać , po czym zaproponował mi ośrodek . Poza tym , każdy oddział rządzi się swoimi prawami .
Już raz zadałem jej pytanie na forum ale nie odpowiedziała. Takie jej prawo ...
Ona jest na uzdrowiskowej rehabilitacji w szpitalu uzdrowiskowym a mnie interesuje uzdrowiskowa rehabilitacja w sanatorium uzdrowiskowym. A to jak wiesz jest różnica. Pozdrawiam i dziękuję.