Czy obydwoje mieliście taki sam profil leczenia i czy wcześniej można gdzieś sprawdzić czy NFZ wyraził zgodę na połączenie wniosków o wspólny wyjazd? Złożyliśmy z mężem wniosek o połączenie naszych skierowań i czekamy w niepewności. Jeśli wiedziałabym spokojnie czekałabym na przydział.renatka11 pisze: 28 lip 2024 13:41 Witam. Prośba o wspólny wyjazd z mężem i sanatorium w Świnoujściu została pozytywnie rozpatrzona. Przydzielone sanatorium: ,,Światowid" w Świnoujściu od 22 października 2024.![]()
Wspaniali pracownicy NFZ Mazowieckie
![]()
![]()
Wspolny wyjazd malzonkow
Re: Wspolny wyjazd malzonkow
- profus
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 cze 2017 19:40
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowano: 28 razy
Trzeba wejść na: pacjent.gov.pl zalogować się i odnaleźć skierowanie do sanatorium od lekarza.
Na samym dole jest jest przycisk "Kontakt z NFZ", kliknąć w niego i pokazuje się pole w którym możemy wpisać naszą prośbę.
Można też załączyć plik pdf lub zdjęcie.
Witam. Może moja odpowiedź chodź trochę będzie pomocna.iga pisze: 30 gru 2024 12:37Czy obydwoje mieliście taki sam profil leczenia i czy wcześniej można gdzieś sprawdzić czy NFZ wyraził zgodę na połączenie wniosków o wspólny wyjazd? Złożyliśmy z mężem wniosek o połączenie naszych skierowań i czekamy w niepewności. Jeśli wiedziałabym spokojnie czekałabym na przydział.renatka11 pisze: 28 lip 2024 13:41 Witam. Prośba o wspólny wyjazd z mężem i sanatorium w Świnoujściu została pozytywnie rozpatrzona. Przydzielone sanatorium: ,,Światowid" w Świnoujściu od 22 października 2024.![]()
Wspaniali pracownicy NFZ Mazowieckie
![]()
![]()
Napisaliśmy prośbę z mężem o połączenie wniosków. Dziś został nadany nam nr w kolejce. Nr kolejki jest taki sam i dla mnie i dla męża. Rozumiem więc, że prośba została pozytywnie rozpatrzona.
Profil leczenia mieliśmy inny i przez to też siedziałam jak na szpilkach. Zobaczymy jak to się dalej potoczy...
Dziś przyszło pismo pocztą, że skierowania zostały połączone i w miarę możliwości postarają się wyznaczyć jednakowe miejsce i termin.Suszka pisze: 02 sty 2025 11:13Witam. Może moja odpowiedź chodź trochę będzie pomocna.iga pisze: 30 gru 2024 12:37
Czy obydwoje mieliście taki sam profil leczenia i czy wcześniej można gdzieś sprawdzić czy NFZ wyraził zgodę na połączenie wniosków o wspólny wyjazd? Złożyliśmy z mężem wniosek o połączenie naszych skierowań i czekamy w niepewności. Jeśli wiedziałabym spokojnie czekałabym na przydział.
Napisaliśmy prośbę z mężem o połączenie wniosków. Dziś został nadany nam nr w kolejce. Nr kolejki jest taki sam i dla mnie i dla męża. Rozumiem więc, że prośba została pozytywnie rozpatrzona.
Profil leczenia mieliśmy inny i przez to też siedziałam jak na szpilkach. Zobaczymy jak to się dalej potoczy...
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
-
kruszynkaK
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 lip 2021 22:24