ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

W dyskretnym miejscu, w dyskretny sposób......... w odpowiednim czasie na uszko ;) .
Na drugiej półkuli jest długi dzień :lol: .
I ta i ta nazwa jest poprawna. Listopadówka to nazwa potoczna, a wodnicha atlasowa.
Tylko uważaj z tym zagrzybianiem :roll: ....... żeby Ci na ścianie nie zaczęły rosnąć ;) .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widzę że Cię wciągnęło jak do czarnej dziury :lol: .
Mnie się już oczka zamykają po krótkiej nocy, dlatego powiem Ci już dobrejmocy :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Niestety ciągle mam dużo pracy. :roll:
I z Tobą niech będzie moc. :kwiat: Spij dobrze. :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , dziękuję, już było lepiej :kwiat: . Tylko jakiś taki lekko obolały :oops: , materac nie chce się dopasowywać :roll: ....... czy pozycja nie ta ;) .
Taaaa, praca i praca :roll: . Co Ty zrobisz na emeryturze ?....... zagłodzisz się pracusiu :P .
Tylko dobrze się przypatrz listopadówce, bo są inne podobne do niej...... trujaki też :roll: .
Piękny słoneczny dzionek się zapowiada 8-) . Jak chcesz nasłonecznić się w ciągu dnia, to zrób sobie przerwy....... na papieroska :lol: .
Miłego i słonecznego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A może to łysy Cię uwiera? :oops: :P
Dzień dobry :kwiat: , piękny jesienny dzień :D, tylko znów tak bardzo intensywny. Tyle się na raz dzieje w jednym momencie, że przydałoby się sklonować, bo jeden mózg może się przegrzać. :? Miałam dziś być wcześniej w domu, co nie znaczy, że praca skończona, bo część pracy wykonuję w domu. Tylko, że o tej porze kiedy to robię, mam dziś umówioną wizytę, więc chciałam wszystko inaczej poukładać, ale plany sobie, a życie sobie. :roll: Jak ja wszystko teraz poupycham? :? Kiedy pracuje się na żywym organizmie, nie da się go odstawić na półkę, podbić kartę i wyjść. :oops:
A na emeryturze sobie pracę znajdę, oby tylko zdrówko dopisało. Dla chcącego nic trudnego. :D
Lubiłam sobie zapalić w towarzystwie :o :oops: , ale nigdy nie byłam uzależniona i nie musiałam tego robić codziennie. Popalałam na imprezach, czy przy innych sytuacjach towarzyskich. Na papierosku można było spotkać ciekawych ludzi i toczyć ciekawe rozmowy. Na szczęście teraz już coraz mniej ludzi w moim otoczeniu to robi, to okazji nie ma do grzechu. :P
Miłego popołudnia! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie łysy, bo nerwobóli nie przynosi :roll: ....... innych nerwów też nie :P . Jak do jutra nie przejdzie, to trzeba będzie znów podreptać do lekarza :oops: .
Mnie też jeden plan się posypał, ale na szczęście nie przysporzyło jakiś większych kłopotów.
Zgłoś się do Ernő Rubika........ on Ci wszystko poukłada :lol: .
Wiem że znajdziesz, nawet jakbyś miała całą działkę przekopać...... ale już nie w akordzie :lol: .
I już nie popalaj bo to nie grzech, a ten skorupiak tylko czeka na okazję :evil: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Życie to nie kostka i nie da się ubrać w schemat. :oops:
Postanów wizytę u lekarza, to ci może przejdzie. :lol: Ja tak mam. Jak mi w sierpniu rodzinna nadawala skierowań to teraz cały czas się bujam z wizyty na wizytę, tylko że wszelkie bóle mnie przeszły i aż mi głupio chodzić i głowę zawracać. :shock: :roll: Zaraz będę właśnie na jedną z nich jechać.
Na akord nigdy nie pracowałam. :P
Tyle co ja wypaliłam w całym życiu, to niejeden palacz w kilka miesięcy wykurzył, to mi nic nie będzie. :mrgreen:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale on nie tylko kostkę wymyślił :P . A ile ludzi układało i im wychodziło :lol: .
U mnie to taki sposób, to na zęby działa :lol: . Byle w nocy spać dało :oops: .
To że przestało, to nie znaczy że wszystko w porządku :roll: . I wierz mi wiem co mówię :P .
W zapowiedziach nowych gier na 2026 i 27 rok, oglądałem Wiedźmina 4, albo bardziej Wiedźminkę ;) . Grafika jest powalająca :shock: . Natura doskonale oddana , bieg konia ze szczegółami kurczenia i prostowania mięśni pod napinającą się skórą. Ciekawe tylko jakie wymagania sprzętowe będą, bo mój ma już kilkanaście lat :roll: . Może podatek Belki do tego czasu zlikwidują :evil: .
Zbadałbym Ci klatkę piersiową ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Też układałam za dziecka i wychodziło, ale nie sądzę, że pan Rubik coś mi był w stanie poukładać. :oops: Sama też nieźle sobie radzę z logistyką. :D Wizyta zaliczona - jestem zdrowa (klatka piersiowa też ;) ), zupka na jutro pyrkoli, to jeszcze tylko sałatkę skroić, zupkę wykończyć to wyjdzie na to, że wszystko udało mi się pomyślnie upchnąć. 8-)
Nie wiem, nie znam się, w gry komputerowe nie gram, choć jeden z laptopów mam gamingowy. :o :shock:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A komu Wiedźmin chodzi po główce ? ;) :lol: .
Ja będę robił makaron z truskawkami i wiejską śmietanką :) . Leczo i fasolka czekają w pogotowiu :lol: .
ODPOWIEDZ