ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , i tu miętkie i tu miętkie, różnią się tylko kolorem..... no i może zapachem :lol: .
Dzisiaj będę wszystko odwoływał. Jedne przesuną się w czasie, to może na czas kwiecia albo owocowania się trafi, a drugie to już od grona........ kwalifikującego zależy co dalej z tym fantem zrobią. Tak czy tak ode mnie już nie zależy :( .
Trudność prawie żadna, trudność to zebrać się....... do kupy :lol: . Różne pomysły mi chodzą, ale na dzień dzisiejszy pomidorowa będzie. Dawno nie jadłem duszonej cielęcinki, tylko trzeba wykonać telefon do sklepy czy aby mają i zamówić. Wtedy może i ziemniaczki na pieczenie kupi się. Ale to dopiero w przyszłym tygodniu...... może coś jeszcze wpadnie do głowy.
Zupka się gotuje, śniadanko przygotowuję, słoneczko już wychodzi, to może dreptanie też będzie przyjemne :) .
Ooooo, własnie w radiu mówią o przygotowaniu do świąt...... ciasta, barszczyk kiszony i takie tam. Przydałoby się makownik na kruchym zrobić , a na święta piernik...... niedojrzewający :lol: .
A teraz dla Ciebie miłego i słonecznego i spokojnego :D .
PS tylko za bardzo nie śliń się :oops: ...... bo ja już zacząłem :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Pierogi/ kluski leniwe i pierogi z serem - i tu i tu jest mąka i ser, a jednak nie powiem, że jadłam pierogi z serem skoro zrobiłam kluski. :roll: To nie jest to samo jak i z jajkami. :P
Dzień dobry :kwiat: , bardzo słoneczny i cieplejszy niż wczorajszy. :D Wpadłam na chwilę, by się posilić i zaraz znów do pracy jadę na szkolenie. Mam nadzieję, że będzie ciekawe i przydatne później. Ale teraz flaczki, a potem kawka, bez ciasta, najwyżej kanka gorzkiej czekolady. :oops:
Też o świętach myślę, ale na razie się nie ślinię. Zastanawiam się tylko ile dni przyjdzie mi gościć gości? :? Na pewno będzie wigilia u mnie jak co roku. :)
Miłego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oho, znawczyni jajek :o ...... w androloga się bawisz ? :lol: .
Piękny dzień zrobił się i taki słoneczny :lol: . Posil się żebyś mi jeszcze nie zwiędła ;) .
Nie szykuję się jeszcze, ale plany mocno się zmieniły i trzeba te dziurki czymś wypełnić :P , a jakiś placuszek już dawno mi po główce chodził :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie sądzę, by potrzeba jest tytułu znawcy do tego, by odróżnić takie potrawy jak jajko na miękko, a nawet je przyrządzić, ale skoro tak uważasz... :P
To zapełniaj placuszkami. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No nie wiem nie wiem :roll: , niektórzy to nawet wodę przypalą :lol: .
Jak są gwiazdki Michelin, to i powinno być i w drugą stronę :P . Tylko Guinnessa trzeba by zapytać o tego specjalistę :lol: .
Jeden, jak już to jeden, a nie liczba mnoga :roll: . Chcesz mnie utuczyć na święta :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A czemu Ty od skrajności w skrajność przechodzisz? :? Pomiędzy gamoniami a znawcami jest jeszcze tak wiele przestrzeni. :)
Jedną dziurę zapchaj jednym małym placuszkiem (nie trzeba zaraz ilości hurtowych :oops: ), a inną dziurę zalepisz innym małym placuszkiem. Bioróżnorodność jest korzystna w każdej dziedzinie. :P :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A skąd :roll: , ja tylko od plus do minus....... nieskończoności :lol: . Oczywiście że tak, przecież jest cała paleta barw ;) .
Małym placuszkiem chcesz łatać dziurę ? :roll: , szybciej dziurkę ;) . I tak wszystkie dziurki jak w serze ? :oops: . To bym się szybciej doczekał sześciu króli :P . Nie oszczędzasz mnie, oj nie oszczędzasz :roll: ...... prądu też :evil: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A to takie wielkie masz te dziury? :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ilość, a nie wielkość się liczy :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To czego marudzi? :roll: Przecież mówiłam, żeby więcej a małych placuszków zrobić, skoro dziury małe w słusznej ilości. :oops:
A tak w ogóle, to przestań dziury w całym szukać, bo ta dyskusja potrzebna jest jak dziura w moście. :P :lol:
ODPOWIEDZ