Martinko masz prawo w to nie wierzyć. Skąd to przekonanie że nic Ci nie daje? To nie są wymierne wartości. Udokumentowane badania medyczne potwierdzają skuteczność kuracji. Mnie dają wiele i będę korzystać ilekroć nadarzy się możliwość.
Zapach to również pojęcie względne, na pewno nie mam złych skojarzeń i doświadczeń.
Bardziej cuchną ludzie nie dbający o czystość…
Dla mnie kąpiel siarkowa to przyjemne doznanie.
Pogaduchy
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 30 razy
Re: Pogaduchy
Dzień dobry póki jeszcze w miarę czas jest..... Niedługo zacznie się bieganina
to i Forum zejdzie na dalszy plan. 
Co do siarki i borowiny. Tak jak Felice pisze...... różnie ludzie reagują. Mnie okłady z borowinowego błotka bardzo pomagały.
A siarka? Byłam w Busku i powiem tak. Choć mam czuły węch, córki wręcz mówią, że nadwrażliwy...... to będąc w Busku nie odczuwałam jakiegoś dyskomfortu. Trochę we Włókniarzu jak byłam odwiedzić koleżankę. Myślę, że wszystko tkwi w nastawieniu psychicznym. Ja po prostu przyjmuję fakt siarki i nie myślę o zapachu
Dobrego popołudnia życzę. Jedno okno umyłam..... może jeszcze z jedno machnę?

Co do siarki i borowiny. Tak jak Felice pisze...... różnie ludzie reagują. Mnie okłady z borowinowego błotka bardzo pomagały.
A siarka? Byłam w Busku i powiem tak. Choć mam czuły węch, córki wręcz mówią, że nadwrażliwy...... to będąc w Busku nie odczuwałam jakiegoś dyskomfortu. Trochę we Włókniarzu jak byłam odwiedzić koleżankę. Myślę, że wszystko tkwi w nastawieniu psychicznym. Ja po prostu przyjmuję fakt siarki i nie myślę o zapachu
Dobrego popołudnia życzę. Jedno okno umyłam..... może jeszcze z jedno machnę?
- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowano: 9 razy
Re: Pogaduchy
Felice.
Ja nie będę komentować cudzych wypowiedzi, każdy ma inne, schorzenia , zalecone zabiegi
i odczucia po nich.
Ja nie mam żadnych ani dobrych ani złych
Biorę, co mi pasuje, nic na przymus

Ja nie będę komentować cudzych wypowiedzi, każdy ma inne, schorzenia , zalecone zabiegi
i odczucia po nich.
Ja nie mam żadnych ani dobrych ani złych
Biorę, co mi pasuje, nic na przymus