Witam Wyjazd Prywatny Kudowa -Duszniki -Polanica

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Witam Wyjazd Prywatny Kudowa -Duszniki -Polanica

Post autor: Insignia 2010 »

Witam .
Zamierzam wybrać sie prywatnie do sanatorium promowane miejscówki to Kudowa Zdrój , Duszniki Zdrój , Polanica Zdrój. Termin do ustalenia z naciskiem na styczeń-luty.
Może coś ktoś w temacie tylko szczerze.
Ponadto mogę zabrać kogoś z okolic Radomia jak z Radomia .
Komunikatywna osoba dobrze by było aby był to marciarz lub narciarka z apetytem na spacery po szlakach , a po z dużą chęcią na udział w rozgrywkach parkietowych.
Adam G99
Na forum od: 09 gru 2025 11:49
Oddział NFZ: Łódzki

Re: Witam Wyjazd Prywatny Kudowa -Duszniki -Polanica

Post autor: Adam G99 »

Ja bym się pisal na luty, ale ja z Łodzi, więc do Radomia mam trochę. Na nartach też jeźdżę i potrafię być dobrym kompanem na spacery, narty i inne sanatoryjjne aktywności :kwiat:
John2306
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lip 2018 09:10
Staż sanatoryjny: 19

Post autor: John2306 »

Witam
Jestem aktualnie w Wielkiej Pieniawie w Polanicy. Na okres świąteczny już wszystkie miejsca wysprzedane.Po Nowym Roku będzie zapewne luz. Bardzo mało chętnych do chodzenia. Ostatni zabieg dzienny parkieto terapia pod psem.10..12 wybrałem się do Zdrojowej Na wieczorku 4 osoby,zmieniłem lokal na Nowy Zdrój i tam było lepiej. Na temat warunków narciarskich napiszę bo dopiero mam chęć jechać do Dusznik (Zieleniec) i do Lądka przez Stronie (Czarna Góra). Warunki w Wielkiej Pieniawie super. Mam skierowanie z NFZ i dostałem nawet jedynkę. Jedzenie bardzo dobre. Pozdrawiam i życzę miłej podróży i pobytu. Makabryczna droga od Wrocławia do Kłodzka.
John2306
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Obiecywałem, więc dotrzymuję umowy. Przez cały okres od przyjazdu pogoda jesienna. Byłem na Zieleńcu stoki sztucznie naśnieżone. Wyciągi działają i ludzie szusują. Do czarnej Góry nie dotarłem. Nadają dzisiaj w Polanicy przelotne opady. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Pozdrawiam z Dusznik Zdrój z Zimowita ,

Polecam Duszniki Zdrój san Jan Kazimierz :serce:
Do Zielenica bliziutko ok 7 km

Pozdrawiam Bunia
John2306
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam. Dzisiaj byłem w Spalonej to blisko Zieleńca. Nieduży stok , wyciąg orczykowy ale za to cena konkurencyjna. Mili ludzie.Serdecznie polecam.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ