Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aaa, to teraz wiem skąd Bożenka ma tyle pomysłów. Ja tutaj praktykant nie myślałem, żeby układać całą listę. Szukam
sprawdzam, czy nie było wstawione a Bożenka ...klika.
Jonas Brothers - Like It's Christmas https://www.youtube.com/watch?v=tIyE3Ir ... s&index=18
Witam Zapraszam na kawkę...torcik jeszcze od wczoraj.
Bożenko Dla mnie to są pierwsze święta...ale idea do zastosowania w formie katalogów.
Nutko Taria Turnen to moja ulubiona obok Floor Jansen która ją zastąpiła w Nightwih.
Ale chyba nie będę ujawniał więcej bo będą kłucia.
Nightwish - Sleeping Sun