ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Dobramoc :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

I nie było już rogacizny, w ogóle nie wiem co było. :lol:
Dzień dobry! :kwiat: Miały być mgły do południa i guzik prawda. :evil: A myślałam, że sobie w mglisty poranek pospaceruję po lesie. :roll:
Ale było czas przywyknąć do tych nietrafiony prognoz. :D
Miłego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , jak jest równomiernie robione...... na rumianą skórkę :lol: .
U mnie też Morfeusz był jakiś taki niepoukładany :roll: ....... jakby od Babińskiego wrócił :lol: .
No to ładnie mnie podsumowałaś :oops: . Toż dopiero parę jesieni po pięćdziesiąt plus, a Ty mnie na leżaczek wysyłasz ? żeby to przynajmniej z ładnymi widokami ;) .
No to witamy we mgle pierwszy dzień zimy :lol: . A tu bardziej jesień z opadami zapowiadają niż puszek.
Uważaj na spacerach a ASF, a poza tym miłego i spokojnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj tam, oj tam! Wiek to stan umysłu. :oops: Nie jesteś aktywny zawodowo, to można przyjąć, żeś emeryt. :P A ludzi, którym na emeryturze chce się działać np. w ramach UTW podziwiam i popieram. :)
A czemu mam uważać na ASF? :? Chyba prędzej na myśliwych. To oni najszybciej roznoszą tę chorobę. :roll:
A dzikuski ryją, ryją i niech tak zostanie. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wszystko to stan umysłu :P ..... i cały wszechświat też :lol: .
Przyjdzie czas to i na UTW i na inne rzeczy będę się poświęcał...... tylko żebym miał czas ;) .
Bo w radiu przestrzegali na spacery po lesie, zwłaszcza w Twoim regionie.
A na nich to trzeba w szczególności :roll: . Wszyscy przechodzą okresowe badania, tylko nie oni...... kolejni bogowie ? :evil: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dokładnie, i czas też. :P
Dlatego właśnie unikam słuchania wiadomości czy to w radio czy w tv. Dochodzę do wniosku, że specjalnie robi się wszystko, aby ludzie żyli w stanie permanentnego strachu, nieważne przed czym. Może ktoś sobie myśleć, że to foliarstwo i teoria spiskowa, ale tak to wygląda. Mamy się ciągle bać i siedzieć w domu, najlepiej przed tv czy innym ekranem i konsumować. :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja słucham dla informacji. A jaka ona jest , to już jest w mojej gestii jak ją odczytywać. Dlatego dodatkowych informacji znajduję w necie. I tak ASF jest niegroźne dla człowieka, dla psów też, ale można wirusa przenieść do gospodarstwa na świnie, A wtedy trzeba podjąć drastyczne środki bo nie ma lekarstwa. I to jest ostrzeżenie.
Już nieraz mówiliśmy że zwojów mózgowych trzeba używać. A jak się nie używa, to się prostują :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Każdy słucha dla informacji, bo niby po cóż innego :? , a podprogowo niepokój się wkrada. :oops: Ale oczywiście nie da się zupełnie odizolować, bo i tak informacje wcześniej czy później jakimś kanałem dotrą. Mam jednak wrażenie, że siła rażenia jest mniejsza. Piszę z własnego doświadczenia, bo mam porównanie z czasów, gdy obowiązkowo włączałam wiadomości czy inne fakty, a teraz, gdy tego nie robię. Taki mój wybór, który sobie bardzo chwalę. :D
Tekst "Włącz myślenie", to najpopularniejszy tekst w Internetach, zwłaszcza wtedy, gdy brak argumentów. 8-)
Każdy niech myśli sobie, to co chce i jak chce, byle mi nie kazał myśleć jak on. :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A ja ostatnio słyszałem, że jak się nie ma argumentów, to się drugich wyzywa od głupców :P ....... ale jak prawda w oczy kole :evil: .
Ja tylko informuję, a każdy i tak zrobi jak uważa.
A Ty jeszcze idziesz jutro popracować czy już laba świąteczna ?
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To też, ale czy stwierdzenie "włącz myślenie" nie jest synonimem głupca? :? Tylko tak trochę zawoalowane. 8-)
Bardzo dziękuję za informację. :kwiat: Świń nie hoduję. Chyba, że przyjąć, że "facet to świnia". :? ;) :lol: I tak jak już wcześniej pisałam, to myśliwi polując na dziki, najczęściej roznoszą tę chorobę. :roll: A mówią, że przed nią chronią.
Powiedzmy, że laba. :lol:
ODPOWIEDZ