Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
MaryKate właśnie sprawdzała połączenia i nie było tego nocnego dlatego pojechała wczoraj żeby rano być na miejscu, jeszcze nie dzwoniła i nie wiem jaki pokój dostała, ale na pewno nie chciała trójki. Czy się Jej będzie podobało to się okaże, ciężko Ją zadowolić, wiem co mówię
Temperatura na plusie, śnieg powoli się topi, słońce przebija się przez chmury, byle do wiosny. Dziś druga zmiana, więc teraz zakupy, obiad i do pracy.
Miłego dnia wszystkim
Właśnie szwagierka dzwoniła i jednym słowem porażka, tak jak myślałam, pokój za mały, ( widziałam na kamerce, normalny standard) szafa malutka, nie ma gdzie rozwiesić rzeczy, pani wyszła z pokoju i nie wyłączyła radia i tu było pierwsza scysja współczuję tej pani wytrzymać 3 tygodnie, to dopiero pierwszydzień
Nie wiem, może ja jestem inaczej do ludzi nastawiona i przyciągam samych pozytywnych ludków ale zawsze byłam zadowolona i z miejsca i z towarzystwa