Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Parę klas skończyłem, to jakaś wiedza została ...... ale sparing mile widziany .
Dla niektórych dziesięć minut to długo. A ja mówię, że po łebkach, to się fuszerkę odwala....... jak w "Usterce" .
Dziękuję , po powrocie seromak i pierniczek skonsumowałem, żeby kalorie uzupełnić .
U mnie troszku wieje...... zwłaszcza jak się pod wiatr idzie .
Zdecydowanie wolę sparingpartnerkę .
Słyszałem, że już wolna jesteś...... od pracy . Ja też już dysponuję czasem, to tylko zostałoby miejsce do ustalenia .
I jak sama widzisz, długo czy niedługo, to możemy wypełniać czas ....... i nawet wiatr nie przeszkodzi .
A kto mówił, że szukam sparingpartnera?
Mój czas jak zawsze na wagę złota i jest już rozplanowany, ale nie mówię głośno o planach, bo wiadomo kogo można rozśmieszyć.
A ja też nie mówiłem ...... wyraziłem opinię .
Nooo, Ty jak diamencik w złotym wianuszku czasu...... nic o Tobie bez Ciebie .
Tylko go nie zakopuj, bo możesz zapomnieć co zaplanowałaś .