Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To tak cichutko złapałaś zająca, że nawet nie usłyszałem ...... misiek działa .
A ja się nawet zgrzałem...... choć szedłem krokiem hrabiowskim .
Stawy rozruszane, leki wykupione i nawet w cenie zdecydowanie niższej, niż oryginalne z refundacją ...... i Szkot by tego nie przewidział co w grodzie Kraka się dzieje .
Powoli czas obiadku się zbliża. Wątróbkę mam jeszcze, a Ty zapiekankę ? .
Czyżby tak lód był śliski ? . Choć z drugiej strony, masz bliżej ziemi...... niż ja .
To nawet nie promocja, to stała cena, tylko inny producent, no i oczywiście tzw. zamiennik .
Ja bardzo lubić pierożka .