ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

ANDY12345 pisze: 08 lut 2026 08:32 Cześć Aniołku :D , a kto chce mnie do niego wysłać ? :roll: . Chyba lepiej jak się kojarzy........ niż w ogóle nie jarzyć :P .
Trudno :roll: , czasami nawet z optyką się nie trafia :oops: . To może jakiś dwubój czy wielobój jeszcze bardziej nowocześniejszy potrenowałaś ? ;) .
Przez cały dzień nie spacerowałem, a ławki mokre żeby siąść i odpocząć :roll: ....... a wyczynowym spacerowiczem nie jestem :lol: .
U mnie cały czas zamglenie było, to słonko w ograniczonej ilości przenikało. Za to dzisiaj zaczął padać śnieżek z zachmurzonego nieba, to spacerek będzie przesunięty na dalsze godziny...... najlepiej suchsze :lol: .
To imprezuj dalej i relaksuj się :D ...... bo następne święta już bez ferii :P .
Bo mnie wysyłasz do lekarza z powodu grzybów z kapustą w pierogach. :roll: Ale skoro nie chcesz do seksuologa, to może.... :oops: ;) ?
Prawie biathlon, ale prawie czyni różnicę. :lol:
Spodziewam się, że cały dzień nie łazisz i dlatego proponowałam alternatywę, ale Ty mówisz, że nie, bo wyjdziesz na spacer. :roll:
Jak bez ferii? :? Krótsze, bo krótsze, ale świąteczne ferie będą. 8-)
Dobramoc z Tobą! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , o pierożku mówiłem ;) ....... a nie o pierogarni :P . To tylu znasz specjalistów....... czy to tylko znajomi :lol: .
Prawie biathlon, to prawie jak trójbój...... dźwiganie, przechylanie, popijanie :lol: .
Przy takich wibracjach przy wierceniu, to nawet nirwana na wiele by się nie zdała, a co dopiero tylko muzyka relaksacyjna..... nawet w słuchawkach :roll: . Na spacerku też się można wyciszyć i zrelaksować, sama doskonale o tym wiesz :) .
Oj tam :roll: , to jak weekend i jeszcze trzeba jeden dzień odliczyć na śmigus-dyngus :P ....... chyba że ktoś się nie kąpał :lol: .
U mnie natura lekko się pobieliła z mrozikiem :) .
Miłego i pogodnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A ja o pierożkach, bo jednym to się raczej nie najem. 8-) Tobie tylko wciąż jeden pierożek w głowie i jeszcze jakiś dziwny triathlon. ;) :lol: To może być niepokojący symptom, ale diagnoza należy do znajomych lub nieznajomych, to już kwestia indywidualna, specjalistów. :oops:
https://youtu.be/g8uC5NslKEw?si=Q8UvZIk_wyg_Ikbv
Dobre słuchawki i właściwe natężenie oraz wejście w stan wewnętrznego skupienia dają możliwość odcięcia od niepożądanych zakłóceń. Tylko trzeba tego chcieć i nie szukać dziury w całym. :P
Oczywiście, że ruch, a w tym spacer, szczególnie po lesie, czy w innych okolicznościach przyrody, nie tylko jest ucieczką od niedogodności, ale ma też prozdrowotne właściwości, więc zawsze to pochwalam. To Ty marudziłeś, że cały dzień nie będziesz spacerować, więc już nie wiem o co Ci chodzi? :? Czy sam wiesz czego chcesz? Oczywiście poza pierożkiem. ;) :lol:
Jak ktoś ma weekend przez siedem dni w tygodniu, ten może mieć trudność ze zrozumieniem istnienia sześciodniowych ferii. 8-) Perspektywa ma jednak ogromny wpływ na postrzeganie rzeczywistości. :oops:
I powiem już Dobramoc :kwiat:, bo jutro długa droga do domu. :D
kruszynka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2021 22:24
Podziękował: 483 razy
Podziękowano: 120 razy

Post autor: kruszynka »

Nocnych pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , chyba się troszku zdrzemnąłem :lol: . Ale już od rana jestem na nogach.
I co moim oczom się ukazało ? :roll: ........ przedszkole :P . Bo w nim na obiadek prócz zupki dostawaliśmy pierożka, tak jednego pierożka. A potem szybciutko leciało się do okienka i prosiło o drugiego :lol: . Jak się człowiek załapał, to się oblizywał....... i chyba tak mi zostało ;) .
Piękna pogoda dzisiaj się zrobiła. Rozwiane chmurki leniwie przeciągają się, a słoneczko nie tylko je dopieszcza :) . Przynajmniej rozpuściło to, co rankiem na chodnikach było :evil: .
Niestety spacerek był ograniczony, bo odezwały się ograniczenia i trzeba było ograniczyć się........ może jutro będą mniejsze ograniczenia :lol: .
Za to na obiadek nie będzie ograniczeń i na krokieciki z barszczykiem kiszonym zapraszam :) .
Miłego dnia ze słoneczkiem i szerokiej drogi :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widać potrzebowałeś snu, przedszkolaku. ;) A leżaczek do leżakowania masz? :lol:
Na chodnikach i na jezdniach też. Po drodze widziałam auta na dachu. :shock:
Krokieciki i barszczyk proszę raz! :oops:
Dobramoc z Tobą :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobramoc :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , czasami tak wychodzi...... i jest potrzeba ;) . Leżaczków u mnie dostatek, a i jeden dla Ciebie się znajdzie :lol: .
Dobrze, że zrobiłem więcej, bo o tej porze to kuchnia już zamknięta :roll: ...... nawet dla Aniołków :P . Dzisiaj proszę wcześniej, znacznie wcześniej...... bo później nie będzie na nic innego czasu ;) .
A tak a`propos raz...... to tylko raz krokiecika ? :lol: .
Od rana słoneczko świeci, a ja dopiero obudziłem się :roll: ...... czyżby mi czegoś brakowało ? ;) . No nic, trzeba będzie śniadanko przygotować i korzystać, bo zima jeszcze trwa :) .
Miłego i słonecznego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widać brakuje Ci leżakowania. :D
Dzień dobry :kwiat: Słonko próbuje się przebić przez chmury, ale tylko chwilowo mu się to udaje. Zaraz idę obejść okolicę, jeszcze po śniegu. :D
Raz, bo jedna porcja mi wystarczy, ale teraz podziękuję, na razie się nawadniam. :)
Miłego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I tu trafiłaś w sedno, leżakowania....... a nie spania ;) .
Nawet nie wiesz jakiej są wielkości i już mówisz jeden ? :roll: . W przedszkolu dostawaliśmy po jednym, ale były bardzo duże...... jak talerzyk deserowy :lol: . No ale jak jeden Ci wystarczy ? :roll: ....... barszczyku też jak Calineczce ? :lol: .
Też zaraz wychodzę, trochę pozwiedzać........ sklepy i przy okazji rozprostować członki ;) .
To goń słoneczko i deptaj ostatki...... śniegu :lol: .
ODPOWIEDZ