Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ty wybywasz, ja wróciłam, także czy na kocyku czy na drzewie, to się rozmijamy.
Chwilę jeszcze rentgeny przed domem załapię (bez bluzki ) i czas śniadać.
Miłego poszukania wiosny.
Ale teraz jesteś na stad bayu, a ja już wróciłem, to mógłbym się dosiąść....... lub doleżeć , olejkiem nasmaruję .
Wiosnę to już dawno znalazłem....... dla niektórymi to dalej zima . Marzannę to chyba w lipcu będą topić .
To tylko możemy określać jego zachowanie które poznaliśmy, a on nas ciągle zaskakuje ....... trzeba szukać nowych nazw .
Już się kończy alfabet grecki na oznaczenia .