Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ysy ma prywatny sklep albo dla wojska
Zbieram sie z domu już do pracy i może dzisiaj będzie pralka, bo utonę w brudnych ubraniach
Ja sie wykończę za młodu z tymi różnymi......
Papa.
Witam się z Wami. Dołączam do kawki z humorkami
Ysy pracuś, jeszcze mu się chce my też robiliśmy, pyszna swojska.
Ja podobnie jak Martinka do pracy.
Miłego dnia Szaleni
Dzień dobry
Pochmurny chłodny dzień .słoneczko za chmurką
Ysy własne wyroby ,już zapakowane schowane do zamrażarki .Jedna praca ,już mniej :
Małymi kroczkami z przygotowaniami do Wielkanocy
.Tradycja porannej kawusi ,humorki pozostawione
Ma zawsze ,tak pozostać w temacie
Nikt nie dostał przydziału ,wyjazdu do sanatorium.
Przywitam.sie z Wami ,i codzienność oczekuje , pozdrawiam Spokojnego pogodnego miłego dnia
Dzień dobry,ja też codziennie do pracy bo jestem na przeniesieniu do innego działu. Od kwietnia chyba na stałe. Stracę finansowo,może tak być?
Pozdrawiam.
Ja też codziennie do pracy ale dostałam podwyżkę, wszyscy dostaliśmy - taką w sam raz nie za dużą,
Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda Przyjmujemy to na klatę
Tak ma być
Ja nie mogę podejmować takiej decyzji jeszcze
Za to moj Mąż idzie na emeryturę, powinien być już rok temu, i będzie miał więcej niż zarabia, i jeszcze bedzie zatrudniony do mojego odejścia
Zbieramy hajs
Dobranoc