Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czy wybiera się ktoś w tym terminie do ZNP ?Jestem z mazowieckiego ,chciałabym się z kimś zabrać kto jedzie samochodem ,dorzucam się do paliwa .Proszę o kontakt
Jestem z Siedlec.Przykro mi ale nie ta trasa.Osobiście byłem w ZNP w listopadzie.Teraz będę odwoził żonę,też do ZNP.Poprzednio jechałem przez Mińsk Maz-Warszawę-Płock-Włocławek.Wyjeżdżamy wcześnie,nad ranem.Jeżeli jesteś w podobnym wieku co moja żona to może razem zamieszkacie?A może Cię zabiorę? Co Ty na to?
Bardzo chętnie bym się zabrała, mogę wsiąść w Warszawie albo możecie jechać przez Wyszków .Jadę do ZNP byłam tam w tamtym roku też w marcu bardzo mi tam odpowiada, więc jak miałam wybór w tym roku to też wzięłam ZNP. Proszę odezwijcie się może podam telefon to będzie łatwiej się dogadać? jak byście mnie zabrali!
Ja mam zarezerwowany pokój więc mi nie zależy na którą dojadę , jadę na rehabilitację w ramach prewencji .Czy twoja żona również jedzie z ZUS-u? . Ile ma lat-zresztą to nie ważne ja potrafię się dostosować i z każdym czuję się dobrze szczególnie z młodymi potrafię się dogadać. Mam 58 lat ale " młoda duchem jestem " odezwijcie się. Inaczej będę szukać innego rozwiązania. W zeszłym roku też były osoby z Siedlec młode z którymi wracałam do domu. Było bardzo fajnie i miło wspominam .
Witaj Jurand ! Osobiście byłem 13 razy w sanatorium,ostatnio listopad ZNP Ciechocinek.Jeżeli też jedziesz od 22 marca do ZNP to możesz się wykazać.Powodzenia!
Witaj Długi! Widzę że jedziecie bardzo wcześnie ,to nie czas dla mnie zresztą nie mam takiej potrzeby, znalazłam już sobie dojazd do Ciechocinka też z ludźmi z Siedlec ale później 7 lub 8 godzina z Warszawy. Ale dzięki za odezwanie się i info. Mam nadzieję że poznamy się z twoją żoną na miejscu. Życzę miłej podróży