Sanatorium uzdrowiskowe Modrzew Zakład Przyrodoleczniczy Inowrocław,
Re: Sanatorium uzdrowiskowe Modrzew Zakład Przyrodoleczniczy Inowrocław,
O bazie zabiegowej się nie wypowiem, bo nie korzystałam. Nieduży basen solankowy na miejscu. W sam raz do rekreacyjnego pływania lub ćwiczeń.
Na stołówce nie ma podziału na gości komercyjnych i z NFZ-u. Śniadania i kolacje w bufecie szwedzkim. Dla wszystkich. Spory wybór. Codziennie była jakaś zupa mleczna albo różne rodzaje płatków i mleko. Na kolacje z reguły było coś na ciepło. Czasami zupa z obiadu, jak została. Miłe zaskoczenie to ekspresy do kawy. Co prawda jeden rodzaj, ale każdy mógł sobie zaserwować. W niektórych godzinach na śniadaniu bywa tłoczno. Panie czasami zwracają uwagę, żeby nie wynosić jedzenia ze stołówki i jest to dla mnie jak najbardziej zrozumiałe. Obiady serwowane do stolika, bardzo smaczne. 3 standardowe diety do wyboru (oczywiście mówię o obiedzie, bo śniadanko i kolacja to co kto chce). Na terenie ośrodka jest kaplica i kawiarnia. Powiem tak. Tak dobrego espresso dawno nie piłam. Myślę, że Balnea wyznacza nową jakość w Inowrocławiu. I tak powinno być. Myślę, że chyba skuszę się na pobyt z zabiegami.
- Pancernz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Re: Sanatorium uzdrowiskowe Modrzew Zakład Przyrodoleczniczy Inowrocław,
-
MaryKate
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 gru 2014 13:40