Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Popieram Genevr, bo również z tych samych powodów zrezygnowałem na razie z wyjazdów sanatoryjnych na rzecz tygodniowych wyjazdów komercyjnych, ale omijam z daleka obiekty sanatoryjne.
Niech sanatoria zarabiają sobie na pobytach par małżeńskich , partnerskich, które preferują i na pokojach trzy i cztero osobowych o których marzą niektóre osoby się z forum.
Wybieram Ośrodki Sanatoryjno Wczasowe z bazą zabiegową bez NEZ i ZUS i bez rygoru sanatoryjnego.
Pokój wybieram sam przy rezerwacji i bez łaski recepcji. Oczywiście tylko z wyżywieniem szwedzki stół.
Pit 53 Sprawdź sobie ofertę NAT Krynica Zdrój , bardzo przystępne mają ceny .Ja mam już zarezerwowany pobyt w październiku i za jedynkę z pełnym wyżywieniem ( śniadanie i kolacja bufet , obiad podawany do stolika) płaciłem 210 zł w tym 2 zabiegi od poniedziałku do piątku. W jedynkach do spania są szerokie tapczany , więc możesz się przewracać z boku na bok bez obawy że zlecisz na podłogę . Nat to była Jagielonka na przeciw Hawany , więc wszędzie blisko i wracać możesz kiedy chcesz tak jak do Hotelu. Tylko nie wiem jak wygląda sprawa z parkingiem bo nie pytałem bo ja jadę autobusem bo mam bardzo dobre połączenie , a przystanek jest 100 metrów od obiektu.
pitt53 mogę polecić, ale tylko nad morzem` i jest to OSW Chalkozyn w Kołobrzegu i Rybniczanka w Świnoujściu.
Są to obiekty komercyjne z kawiarnią i bazą zabiegową. W Kołobrzegu parking strzeżony i codzienne tańce w dużej kawiarni.
i jeszcze napiszę parę słów od siebie .Kochana Gieniu nie odpuszczaj Krynicy Zdrój -bo jest bardzo piękna.Są zapewne inne ośrodki choćby komercyjne z których śmiało można skorzystać jak piszą moi przedmówcy . Sanatoria funkcjonują na różnych poziomach ,dużo zależy od zarządzających ,bo skoro w funkcjonującym systemie gwarantują wysoki standard jedni ,a niski standard drudzy -dysponując takimi samymi środkami finansowymi Nfz -to jest nie do przyjęcia.Dobrej nocy
Oczywiście po powrocie opisze obiekt i lokale do których warto wieczorem pójść na gimnastykę na parkiecie. Cenny są bardzo atrakcyjne ,ale podobne mają też w Rysach czyli dawna Zgoda . W Krynicy nabudowali hoteli , pensjonatów i zaczynają walczyć o gości.
Ewanko nio ,a ,że przy stoliku nie widać dłoni ?
Gdzieś jeszcze wisieli na barku dokonując zakupów
Słoneczka ,tylko zabrakło
Ostatnio rozlatane swoimi ścieżkami od rana