Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Obiekt ogromny, około 1200 osob
Zabiegi Super, tylko trzeba wcześniej wychodzić bo zabiegi w sąsiednim budynku. Ja srednio mam 500m. (Z 10 pietra) Na szczęście nie trzeba wychodzić na zewnątrz. Wystarczy zjechać na poziom minus 1 i przejść łącznikami. Parking 450zl, tv 200z plusem ale nie opłaca sie brać, zwykła naziemna ma więcej kanałów
Masz może jedynkę? jeśli tak to jak żeś tego dokonał Jeśli nie to to na priv się pochwal 10 piętro. Też bym tak chciał. zapytam się jak jest z zasięgiem telefonii komórkowej bo czytałem gdzieś że są kłopoty Czy wynikają one z nadmiaru zajęć czy faktycznie jest problem?