ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Dzień dobry :kwiat: , wietrzny, ale w tej chwili słoneczny. :D Co będzie dalej się okaże. :D
Czas brać byka za rogi, nie ma to tamto. :lol:
Miłego i owocnego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , nie prądu, tylko jednej fazy :roll: ...... trzeba było korzystać z pozostałych :lol: . Chociaż jedno
dobrze, że świece masz :P .
A u mnie nad ranem zaczęło padać..... teraz kropi. Chyba przed śniadankiem pójdę do mięsnego, jakby później miało się ulewać ;) .
Z perspektywy czasu mogę to z całą odpowiedzialnością potwierdzić, że Twoja niemoc ;) pochodziła ze zmiany pogody..... mnie też się nie chciało :lol: .
Teraz porozciągać i poprostować kopytka i można wyjść.
Miłego i napięciowego :lol: :kwiat: .
PS...... dziekuję :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie pisałam, że "nie ma prądu" tylko "prundu", i wszystko jasne. ;) :lol:
Mam nie tylko świece, ale jest nawet system awaryjnego zasilania :P , ale w ograniczonym zakresie, także w łazience są świece, na stałe. ;)
To leć, tylko o druty nie zawadź, bo znów będzie awaria. ;) :lol:
Możliw, możliw. :D
PS
Także :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Prund też jest na fazie :P , tak że uważaj. Ale zdecydowanie lepiej jak świeczka wpadnie do wanny....... będą wczesne andrzejki :lol: .
Z drutami, to miałem całe życie związane, to latam miedzy nimi jak sowa w lesie miedzy gałęziami ;) . W razie czego, to naprawię...... albo sweter zrobię :o . Ale dziękuję........ za BHP :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Szczególnie on. :lol:
Dziergasz? :o :? :D
Zwariowany dzień mam, pod patronatem ADHD :lol: , ale do przodu. :D Teraz kawka, choć tylko dla smaku, bo mi energia uszami się przelewa. :lol: Zapraszam, do kawy jest piernik, oczywiście z cukinii :lol: i z dodatkiem mojego dżemiku z wiśni. To jest lepsze niż poprzednie podobne takie ciasto. To tak a propos testowania smaków wypieków wszelakich. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A co ? w szkole nie miałaś ZTP ? :P ...... nawet szydełkowałem :lol: .
Dziękuję :kwiat: , ja dopiero z kuchni wyszedłem i przysiadłem z waniliowymi z oliwą z dyni.
Prawie trzy paczki cannelloni wyszło ;) ...... a i tak trochę farszu zostało :oops: . Więcej się już nie zmieściło i będzie na następny raz. Tylko już na jedną brytfankę :P .
Za niedługo przekonam się jak wyszło. I oby dobrze, a zwłaszcza smacznie :lol: .
Także ten tego, też zapraszam 8-) ....... na testowanie smaków ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Za moich czasów ZPT było z podziałem na grupy: chłopcy - dziewczynki i zajęcia się bardzo różniły, bo my właśnie dziergałyśmy, gotowałaśmy, piekłyśmy itp., a chłopcy majsterkowali, co uważam za niewłaściwe, bo potem się dziwić, że kompletnie nietechniczna jestem. :roll:
Chyba się już nie skuszę, bo dziś od rana nieźle podjadam zaczynając od jajecznicy na kurkach, potem zupa kurkowa, w międzyczasie ciasto, lody o smaku kawy brazylijskiej, pomidorki koktajlowe, a kończąc na ratatuj. 8-) Także tego, dziękuję :kwiat: , ale nie mam już miejsca. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To do jakiejś średniowiecznej chodziłaś :oops: . Fakt, że więcej było prac technicznych, ale nie było podziałów na żeńskie czy męskie. Drugi fakt, to to że dziewczyny przynosiły już gotowe prace wykonane w domu :lol: , a gotowanie czy szycie były wykonywane w szkole :P . No widzisz, parę rzeczy mógłbym Cię nauczyć ;) .
Za chwileczkę wyciągam i potem zdam Ci relację, a później poporcjuję....... i do zamrażalnika :lol: .
Ale się narobiłaś i Ci się należy....... uzupełnić kalorie :lol: .
ODPOWIEDZ