Sanatorium Sanvit Iwonicz Z,

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 57 razy

Re: Sanatorium Sanvit Iwonicz Z,

Post autor: BozenaMat »

Martinka pisze: 11 wrz 2026 10:12 Zraziłam się do tego miejsca, być może też przez upierdliwość
kierującego na zsyłkę :!:
I doszliśmy do sedna.... na nasz osąd co do danej miejscowości wpływa wiele czynników. Jednym z nich (jak piszesz Martinka) jest to, iż z NFZ czy ZUS kierują nas, narzucając konkretne miejsce, niekoniecznie nam pasujące. Dlatego od razu zrażamy się co do miejscowości.
Dlatego ja od 2020 roku sama wędruję po uzdrowiskach, niekoniecznie w celach leczniczych. Dla mnie wędrówki, wieczorny relaks w knajpce, działają bardzo leczniczo. Dlatego wybieram miejsca, które oferują sporo tras pieszych, jak i zapewniają odrobinę rozrywek. Stąd moje plusy dla Iwonicza i wielu innych spokojnych "mieścinek"... :)
Pozdrawiam i wszystkim życzę wyjazdów w miejsca, które lubią, które im pasują, które są dla Nich klimatyczne...... :)
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 15 razy

Re: Sanatorium Sanvit Iwonicz Z,

Post autor: Martinka »

Bożenko i Kruszynko Dobranoc :kwiat: