Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ta ruina to dawne sanatorium Barbar , jak wieść gminna niesie przed powodzią kupił jakiś gościu ale jedyne co zrobił to obił do reszty tynk , teraz podobno właścicielem jest ten co ma Hotel Alchambra (https://www.google.com/maps/place/L%C4% ... FQAw%3D%3D ) nie robi nic bo czeka aż odbudują ten most ale ile w tym prawdy to nie wiem .
Z tego co mi wiadomo Barbarę kupił właściciel Trojana… Mogę się mylić, ale tak wieść gminna niesie…
Faktem jest, że dopóki nie stanie most nic tam się dziać nie będzie.