Busko Zdrój san Włókniarz

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
tina-z1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2014 16:55
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 5

Busko Zdrój san Włókniarz

Post autor: tina-z1 »

może ktoś napisać jakie są warunki w szpitalu uzdrowiskowym Włóknarz czy są łazenki w pokojach i czy zabiegi są na miejscu czy trzeba wychodzić z budynku :kwiat:
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48
Podziękowano: 2 razy

Re: Busko Zdrój san Włókniarz

Post autor: emik »

We "Włókniarzu" pokoje są z łazienkami. Wszystkie zabiegi na miejscu, w oddzielnym pawilonie przyrodoleczniczym, połączonym z blokami mieszkalnymi łącznikami. Nie trzeba wychodzić na zewnątrz.
tina-z1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję bardzo, przydatna informacja .Pozdrawiam :kwiat:
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ostatnio byłam tam pod koniec stycznia, prywatnie co prawda, ale dość obszerny wpis umieściłam z datą 1 lutego br. Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała. Przechodząc korytarzami "Włókniarza" widziałam na tablicy taka kartkę , gdzie było na pisane, ze pokoje takie i takie to sanatorium, a takie i takie to szpital uzdrowiskowy. Wniosek można wysnuć taki, że nie ma jakiegoś wyodrębnienia, że to dla kuracjuszy sanatoryjnych, a to dla szpitalnych. Kiedy jedziesz?
Byłam wtredy, gdy mrozy były siarczyste i śniegu dużo, a wokół sanatorium są spore tereny do chodzenia. Wiosną powinno być fajnie.
tina-z1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

jadę 11.03 i troszkę się denerwuję bo zajadę ok godz 16-17 takie mam połączenie to pewnie już nie ma szans na wybór towarzystwa do pokoju no ,ale może nie będzie tak żle .A rezerwacji nie ma bo pytałam :kwiat:
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W ogóle się tym nie przejmuj. A jak byś zajechała wcześniej, to myślisz, że towarzystwo byłoby lepsze. Nigdy nie wiadomo, na kogo się trafi. "Księżniczki" są wszędzie. Dobrego przydziału :))
ODPOWIEDZ