Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Mam takie pytanie po jakim czasie moge składac wniosek o ponowne sanatorium jezeli na rehabilitacji byłam we wrzesniu z nfz? Miałam informacje ze od pobytu musi minąc 8 miesiecy? tnz ze dopiero w maju moge?? pozdrawiam
Drodzy kuracjusze moze ktos z Was mam informacje jaki czas jest oczekiwania na odpowiedz z NFZ o potwierdzeniu i zaopiniowaniu zlozonego wniosku .Ja zlozylam na pocztku grudnia ,jeszcze nie mam odpowiedzi.Pozdrawiam
Teoretycznie powinno być 30 dni, ale z roku na rok termin się wydłuża. Ja w 2012 złożyłem w dniu 10 maja, odpowiedź dotarła 20 czerwca, dwa lata wcześniej składałem 23 sierpnia, odpowiedź 27 września
Powinno niebawem dotrzeć...
Znam taki przypadek po" sąsiedzku " tworzą związek partnerski ,mają tego samego lekarza rodzinnego... z tego co wiem podpięli taką prośbę i informację ,że prowadzą wspólne gospodarstwo domowe. i udało się.
Wysłałam wniosek 12.04.2012, zarejestrowany został 19.04.2012 a potwierdzenie z numerem dostałam równo w 30 dni tj. 19.05.2012. Uważam, że poszło b.sprawnie.
Nie wiem od czego to zależy, może od pilności w pracy pań tam zatrudnionych
Czekam i mam nadzieję, że w ciągu miesiąca dostanę przydział na wyjazd. Zostało mi jedynie 4837 numerków a było prawie 90 tys. - uff