Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam,
byłam w Oazie 2 lata temu. W sumie dobre sanatorium, świetna opieka rehabilitacyjna- wszystko jest na miejscu bez wychodzenia z budynku. Jeżeli mogę coś doradzić- to nie polecam pokoju 3 osobowego. Jest on bardzo mały, nie można się pomieścić w szfie -. Wyposażenie standardowe- nie powala. Pokoje wszystkie są z balkonem- co jest b.ważne (jest gdzie suszyć pranko i można się opalać). Położone bardzo fajnie - tuż przy parku zdrojowym, do tężni też jest bliziutko.W sumie byłam zadowolona z pobytu.
Pozdrawiam i życzę również zadowolenia.
Bardzo dziękuję za informacje. Ciekawa jestem czy realne jest dostanie pokoju jednoosobowego. Telefonowałam w tej sprawie do recepcji, wpisali mnie do "książki życzeń" . Mam zadzwonić trzy dni przed wyjazdem. Nie wiem czy nie lepiej wcześniej. I od czego zależy przyznanie jedynki ?
Pozdrawiam serdecznie.
Ela