Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nuna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2011 11:33

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: nuna »

Ewa1106 podzielam Twoją opinię, ja także uważam, że było super, choć wróciłam już miesiąc temu, chętnie pojechałabym znowu, tym bardziej, że pogoda coraz lepsza. :)
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2012 21:55

Post autor: m-a-r-i-u-s-z »

a pod jakim nrf pokoju wifi łapało, i która pielęgniarka jest taka łaskawa? ,bo jak na razie zadna na taka nie wyglada :lol:
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

a ja nie narzekam ,tylko wyrażam opinie ,i jest tak jak mówiłem wcześniej, za nim tu trafiłem ze będzie wiosna i cieplo w weekend na plazy ma nawet ratownik pilnować :lol: :lol: :lol:
dan-87
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2012 20:16

Post autor: dan-87 »

A co tu taka cisza zapadła. Myślałem , że się jeszcze coś dowiem ciekawego :)
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

a co chcesz ciekawego wez z 5 tysi zebys sie nie nudzil :lol: :lol: :lol: :lol:
jola123
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2012 14:06

Post autor: jola123 »

Ewa 1106 pisze:wi-fi ja mam w pokoju ale wiem że inni maja z tym problemy,kartą nie można tu płacić ale jest jeden sklep ABC gdzie jest taka możliwość,czajniki są na korytarzu,w niektórych pokojach są szklanki ale to pozostałości po kuracjuszach,najlepiej sztuce i jakiś kubek mieć ze sobą.Miejscowość bardzo ładna,ale tylko latem,bo teraz wszystko pozamykane 3 sklepy otwarte poczta do 16,jeden bar blisko osrodka a drugi w porcie gdzie polecam rybkę :) nie oszukując się ja przez dwa tyg.wydałam jakieś 1500zł. :o a myślałam,że będzie na odwrót :? Zabiegi są w dwóch budynkach a najgorsze jest to,że mokre są w drugim budynku-dużo osób choruje więc radże zaopatrzyć się w leki bo tu apteka jest bardzo droga-jak jeszcze są jakieś pytania to piście spróbuje odpowiedzieć :D

coś mi się wydaje,że troszkę przesadziłaś 1500 zł. w dwa tygodnie :lol: :lol: :lol: na co komu wydawać stówkę dziennie w takim miejscu ? To nie są wczasy,rozbawiłaś mnie :lol: :lol: :lol:
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Post autor: Ewa 1106 »

TY mnie też :lol: nie w 2 tyg tylko 3 tyg .poza tym ja wyjeżdzałam z Dzwirzyna i dużo zwiedzałam na tyłku nie siedziałam jak nie którzy :lol: a i efekty było widać w kilogramach :)
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

nie kazdy na waszym turnusie siedzial, bo ćwiara podobno o 6 pod groszkiem była :lol: :lol: :lol:
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Post autor: Ewa 1106 »

I za to wyleciała :lol: :lol: :lol: a poza tym nie chodziło mi akurat o nasz turnus :lol:
jola123
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2012 14:06

Post autor: jola123 »

Ewa 1106 pisze:wi-fi ja mam w pokoju ale wiem że inni maja z tym problemy,kartą nie można tu płacić ale jest jeden sklep ABC gdzie jest taka możliwość,czajniki są na korytarzu,w niektórych pokojach są szklanki ale to pozostałości po kuracjuszach,najlepiej sztuce i jakiś kubek mieć ze sobą.Miejscowość bardzo ładna,ale tylko latem,bo teraz wszystko pozamykane 3 sklepy otwarte poczta do 16,jeden bar blisko osrodka a drugi w porcie gdzie polecam rybkę :) nie oszukując się ja przez dwa tyg.wydałam jakieś 1500zł. :o a myślałam,że będzie na odwrót :? Zabiegi są w dwóch budynkach a najgorsze jest to,że mokre są w drugim budynku-dużo osób choruje więc radże zaopatrzyć się w leki bo tu apteka jest bardzo droga-jak jeszcze są jakieś pytania to piście spróbuje odpowiedzieć :D

potrafię czytać i jasno napisałaś ,,nie oszukując się ja przez dwa tyg.wydałam jakieś 1500zł.:o a myślałam,że będzie na odwrót'' to co oznacza jeszcze to ,,myślałam,że będzie na odwrót'' :D miałaś jeszcze zarabiać ;) takie małe przyzwyczajenie :lol: :lol: :lol: a zwiedzanie Łeby to majątku nie kosztuje :P
ODPOWIEDZ