Jan Kazimierz Duszniki Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Peristo
Na forum od: 15 lut 2011 20:31

Post autor: Peristo »

Witam 1 marca 2011 wyjeżdżam do sanatorium Jan Kazimierz w Dusznikach Zdrój. Czy jest może osoba która zna to miejsce i przybliży mi trochę jak to wszystko tam wygląda? Czy jest tam dostęp do Wi-Fi ? Z góry dziękuje za informacje i Pozdrawiam
Aneczka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2011 18:38

Re: Jan Kazimierz Duszniki Zdrój

Post autor: Aneczka »

Witam właśnie wróciłam z Moniuszki w Dusznikach,do Jana Kazimierza chodziłam na zabiegi.W tym budynku zakwaterowanie,posiłki i zabiegi są na miejscu,nikt na warunki nie narzekał .Jeżeli ma się laptopa to jest jedno pomieszczenie gdzie jest internet,bezpłatnie można skorzystać z komputera i internetu w miejskiej bibliotece.Pozdrawiam życzę udanego pobytu,jeżeli są jakieś pytania proszę napisać to odpowiem.
agata
Na forum od: 21 lut 2011 16:41

Post autor: agata »

Nie bylam w lepszym sanatorium.Wszystko na miejscu, czuje sie jak w excluzywnym spa. Wszystko zrobione pod Niemcow. Duszniki mają swietny klimat. Najpiekniejsze sa tance fontany , cudo.
Potancówka vis a vis ale nie bywałam
Do miasta i sklpeu najblizszego 25min piechota .
Peristo
Na forum od: 15 lut 2011 20:31

Post autor: Peristo »

Właśnie jestem w tym sanatorium. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania dotyczące tego właśnie miejsca, chętnie na nie odpowiem.
monika1
Na forum od: 12 sie 2011 20:03

Post autor: monika1 »

dzien dobry...)) prosze mi napisac...czy jest tam gdzie sie pobawic? nie ukrywam ze lubie )))
bukowiec
Na forum od: 21 sie 2011 15:26

Post autor: bukowiec »

Pobawić się można prawie na wprost sanatorium w Parkowej, lub 200 metrów dalej w Etiudzie ze zdecydowanie lepszą muzyką. Jestem facetem więc było b. dobrze, ale dla pań już gorzej. Mało męskiego towarzystwa. Miłej zabawy. Pozdrawiam
dan4tech
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2012 08:20

Post autor: dan4tech »

Witam, wybieram się do jana kazimierza z problemami z gardłem oraz krtanią.

Czy był ktoś z chorobą o tym profilu? Czy to dobre miejsce by leczyć takie problemy? Zawsze mi sie wydawalo ze morze jest optymnalnym miejscem:)

Drugie pytanie to jak wygląda parking czy jest możliwość zaparkować żeby nie płacić za strzeżony parking? Bo przez tyle dni to może się gruba kwota nazbierać.

:) Dziekuję za wszelkie odpowiedzi.
dan4tech
Kuracjusz
Kuracjusz

Trzecie pytanie.. mam być na 7 maja (poniedziałek) na którą godzine trzeba być?
Małgorzata 44
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2012 18:25

Post autor: Małgorzata 44 »

Odnośnie 3 pytania --- na skierowaniu masz nr tel do sanatorium :) tez tak zrobiłam , w moim przypadku przyjęcia są od godziny 14 . Podrawiam
dan4tech
Kuracjusz
Kuracjusz

Ja mailowałem to mi powiedzieli że mogę porzyjechać kiedy chcę;)
ODPOWIEDZ