Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam 1 marca 2011 wyjeżdżam do sanatorium Jan Kazimierz w Dusznikach Zdrój. Czy jest może osoba która zna to miejsce i przybliży mi trochę jak to wszystko tam wygląda? Czy jest tam dostęp do Wi-Fi ? Z góry dziękuje za informacje i Pozdrawiam
Witam właśnie wróciłam z Moniuszki w Dusznikach,do Jana Kazimierza chodziłam na zabiegi.W tym budynku zakwaterowanie,posiłki i zabiegi są na miejscu,nikt na warunki nie narzekał .Jeżeli ma się laptopa to jest jedno pomieszczenie gdzie jest internet,bezpłatnie można skorzystać z komputera i internetu w miejskiej bibliotece.Pozdrawiam życzę udanego pobytu,jeżeli są jakieś pytania proszę napisać to odpowiem.
Nie bylam w lepszym sanatorium.Wszystko na miejscu, czuje sie jak w excluzywnym spa. Wszystko zrobione pod Niemcow. Duszniki mają swietny klimat. Najpiekniejsze sa tance fontany , cudo.
Potancówka vis a vis ale nie bywałam
Do miasta i sklpeu najblizszego 25min piechota .
Pobawić się można prawie na wprost sanatorium w Parkowej, lub 200 metrów dalej w Etiudzie ze zdecydowanie lepszą muzyką. Jestem facetem więc było b. dobrze, ale dla pań już gorzej. Mało męskiego towarzystwa. Miłej zabawy. Pozdrawiam
Witam, wybieram się do jana kazimierza z problemami z gardłem oraz krtanią.
Czy był ktoś z chorobą o tym profilu? Czy to dobre miejsce by leczyć takie problemy? Zawsze mi sie wydawalo ze morze jest optymnalnym miejscem:)
Drugie pytanie to jak wygląda parking czy jest możliwość zaparkować żeby nie płacić za strzeżony parking? Bo przez tyle dni to może się gruba kwota nazbierać.