Powitanie - Kołobrzeg, kwiecień

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
J0lik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 08:52

Re: Powitanie - Kołobrzeg, kwiecień

Post autor: J0lik »

Jadę 3-04 do Kołobrzegu z Krakowa .
Może ktoż sie wybiera w tym terminie ?
jupi9876
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 lut 2012 17:55

Post autor: jupi9876 »

Ja jadę z Krakowa ale 27 kwietnia
ewa19
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2012 20:42

Post autor: ewa19 »

Witam wszystkich w pierwszy dzień wiosny. Jaka szkoda ,że jedziesz 03-04-12. Zawsze byłoby raźniej i podróż byłaby znośniejsza. Dzięki za radę co do ciuchów. Tak zrobię. Nadal mam dylemat czym jechać, ale zapewne tym o 17,30 bezpośrednio z Krakowa do Kołobrzegu. Tylko przeraża mnie te 16 godzin jazdy, nie wiem czy brać kuszetkę. Co do autokaru to nie mam pojęcia czy jedzie jakiś z Krakowa i czy to dobry pomysł. Czekam na odzew. Pozdrawiam serdecznie!
J0lik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 08:52

Post autor: J0lik »

Co do pociagu to jedzie ponad 17 godz to nawet w kuszetce trudno wytrzymać.
Jadą z Krakowa 2 autokary . jeden o 18,20 i w kołobrzegu jest o 6,35
drugi o godz 19,15 i w kołobrzegu jest o 7,17
Tak że to "tylko " 12 godzin . jednak zdecydowanie mniej niz pociąg.
Szkoda ze nikt nie jedzie 3-04 byłoby razniej
ewa19
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2012 20:42

Post autor: ewa19 »

Witam! Dzięki za podpowiedź z autokarem do Kołobrzegu. Sprawdzałam faktycznie jedzie o 4 godziny mniej niż pociąg. Trochę się obawiam tylko czy wysiedzę tyle godzin ,jednak w pociągu można trochę rozprostować nogi. Trochę to dziwne ,że z Krakowa jedzie tylko jeden bezpośredni pociąg do Kołobrzegu i tak długą ma trasę. Nadal mam nadzieję ,że ktoś się odezwie z wiadomością ,że jedzie z Krakowa w takim terminie jak ja . Proszę piszcie. Czy ktoś był w sanatorium Mesko? Pozdrawiam
ODPOWIEDZ