Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Powiedziałabym, że może raczej sanatoria. Dlaczego w jednym sanatorium picie wody jest zabiegiem, a w innym dodatkiem do innych zabiegów. Dobrem regionu jak pisała Alice może przecież być kąpiel w siarce, a nie jej picie, ale..... to jest droższe
W Szczawnie picie wody to jest jeden z tych 54 zabiegów.Ja nie dostałam, bo nie chcialam, w zamian mam gimnastykę na przyrządach, a wodę mogę sobie czasem kupić.
Wycieczki są, do Pragi, /76zl/Drezna/140/,Swidnicy,/43/Wrocławia 65 zl.itp . duży wybór i ciekawe miejsca.Poza tym codziennie na dole w holu Domu Zdrojowego są koncerty , pokazy, prelekcje..dla każdego coś miłego.
Witam Narewka
Mam pytanie odnośnie Domu Zdrojowego w Szczawnie w którym się znajdujesz mianowicie: Czy znajdują się w nim jeszcze dancingi obok jadalni na samym dole?
Z góry dziękuje za odpowiedź. Życzę miłego pobytu oraz pogody i zdrówka.
Pozdrawiam Serdecznie.
OOooo to widzę, że i nowa kawiarnia Młyn powstała. Ja pamiętam, że zawsze był Cafe Astor i na deptaku Biała Sala. Trochę się pozmieniało od 2007 roku ale ceny wycieczek w górę nie poszły. Wtedy też tyle kosztowały. To w takim razie chyba lepiej wziąć faktycznie zabieg zamiast wody mineralnej, bo do pijalni można chyba karnet jakiś wykupić. Kiedyś przynajmniej tak było.
Biała Sala od kilku lat nieczynna, niestety. Nie wiem, czy Legenda jest otwarta, bo jeszcze tam nie dotarłam.Później to sprawdzę. Chyba tylko Astor i Młyn pozostał .
Co prawda nie chodziłem po tych lokalach ale jednak to były znane, sztandarowe miejsca w Szczawnie. No, a wyżywienie to wiadomo jakie jest, nie zadowala ale zawsze sobie można poradzić. Tak przy okazji to chciałem spytać, czy istnieje możliwość negocjacji pokojów? Kiedyś te panie w recepcji Domu Zdrojowego były w porządku, teraz nie wiem jak jest.