Jadę do Medikur Kołobrzeg

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
eska
Na forum od: 10 lut 2014 18:05
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Jadę do Medikur Kołobrzeg

Post autor: eska »

z ZUS w TERMINIE 23 czerwiec - 16 lipiec.... może ktoś się wybiera? :D
Bambi
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2014 17:05
Staż sanatoryjny: 3

Re: Jadę do Medikur Kołobrzeg

Post autor: Bambi »

Ja turnus nr 9 od 29 07- 21 08
Awatar użytkownika
joannabis
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2014 17:54
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: joannabis »

Bambi pisze:Ja turnus nr 9 od 29 07- 21 08
To się miniemy :-(
Awatar użytkownika
joannabis
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

eska pisze:z ZUS w TERMINIE 23 czerwiec - 16 lipiec.... może ktoś się wybiera? :D
Ja :-)
Awatar użytkownika
Awanti 37
Na forum od: 22 lut 2014 14:37
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Awanti 37 »

Witam,
dostałam termin 16 marca czyli już niedługo. Pierwszy turnus wystawił taką opinię, że strach jechać;)
Bardzo proszę osoby , które tam są lub były o udzielenie informacji czy możliwa jest przepustka na jeden weekend? Jak wygląda cisza nocna i czy już się pojawiła kawa na śniadaniu??
;)
Awatar użytkownika
joannabis
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Awanti 37 pisze:Witam,
dostałam termin 16 marca czyli już niedługo. Pierwszy turnus wystawił taką opinię, że strach jechać;)
Bardzo proszę osoby , które tam są lub były o udzielenie informacji czy możliwa jest przepustka na jeden weekend? Jak wygląda cisza nocna i czy już się pojawiła kawa na śniadaniu??
;)
Witaj.To mam nadzieję,że napiszesz jak było .... bo na razie ,to załamka hehe .Pozdrawiam i miłego pobytu :-)
Awatar użytkownika
Awanti 37

Napisze ... mam nadzieję, że nie będzie tak źle ;)
slo67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 maja 2012 22:12
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: slo67 »

Medicur znam już od kilku lat. Pobyt tam wspominam zawsze bardzo miło. Są na forum osoby , którym nawet Hilton nie będzie pasował. Ludzie, przecież tak wiele zależy od nas samych. Czyżby jedzenie dla większości miało największe znaczenie? Trzeba wyruszyć z pozytywnym nastawieniem to i pozytywnie nastawionych napotka się na swojej drodze. Maruda zawsze poszuka sobie drugiego marudy, by móc z kimś pogderać. Czyż tak nie jest? Bądźcie pozytywni. Ja tez wyruszam do Medikur od 23.06.2014 i uważam , że to super. Tych wiecznie narzekających proszę wysłać do Stróży. Pozdrawiam pozytywnych. Będzie dobrze.
Awatar użytkownika
Awanti 37

witam , jak pisałam że dam znać to daje znać jak jest.
Przyjechałam z dużymi obawami po wcześniejszych opiniach ale okazuje się, że zupełnie niepotrzebnie.
Od samego początku wszyscy tu zajmuja sie kuracjuszami jak trzeba z dużą cierpliwościa i zrozumieniem. Bardzo ładne przestronne pokoje, zabiegi zaplanowane, że naprawdę trudno sie nudzic. Do tego jedzenie bardzo dobre i panie kucharki naprawdę się starają. Jeszcze ani razu nie musiałam nic kupować na mieście. Basen w hotelu Bałtyk super sprawa - gorąco polecam. Warto też wypożyczyć sobie rowerki i zwiedzić okolice. Ogólnie jest naprawdę super , jestesmy zadowoleni i rehabilitacja przynosi skutki. Przy okazji nikt tu nie utrudnia życia pacjentom, ewentualane przepustki - nie ma problemu.
Pozdrawiam i powiem uczciwie , że polecam to miejsce i sama chetnie bym wróciła jeszcze kiedyś do Kołobrzegu.
;)
alamys
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2014 19:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: alamys »

Bambi pisze:Ja turnus nr 9 od 29 07- 21 08
Jadę w tym samym terminie:) Moze sie spotkamy:)
ODPOWIEDZ