Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
stokrotka pisze:wlahh !
No nie--tego nie grali o czym Ty piszesz ? Nie może być -jakby powiedział Kargul
A kto ,albo co Ci nie pozwala ?
Jest tu priv -- jak się mam skontaktowac?
Zaskakujesz mnie z dnia na dzień -masz też inny sposób kontaktu--możesz kliknąć kopertę która jest pod Twoimi danymi z prawej strony gdzie wyświetla się nick.Tam -klikasz i piszesz w okienku które się pokaże.Wiadomość jest przekazywana na pocztę meilową.
Tylko po co chcesz tam pisać ?
Mój numerek to na minusie.Dopiero za tydzień mogę zacząć od wizyty u lekarza.
Hurra! minie 12 miesięcy odkąd wróciłam z pierwszego pobytu.Potem już tylko czekać,czekać,i czekać na rok 2017 !!!
Witam a ja w dalszym ciągu czekam na numerek a NFZ nic .nie wiem czy nie zrobiłam błędu bo sama nie odesłałam skierowania tylko zostawiłam w przychodni bo tak mi poradziła pani doktor
U mnie niestety tempo wiąż żółwie .A myślałam,że w tym tygodniu będę miała weryfikacje.....
Zosiu, zerknij do tematu "Wyjeżdżam do sanatorium".Zostawiłam Ci tam info o ARGENTYCIE w Dąbkach.