Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czekamy, czekamy, im mniejszy numerek, tym bardziej niecierpliwie Moj teraz 5990.
Faktycznie nasza grupa liczy sobie juz sporą liczbe oczekujących Bardzo nam miło
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
NFZ mazowiecki, czyli tak jak TY mi przyszedł czas oczekiwania 20 miesięcy na reumatologię jak się doczekam tego przydziału to mam nadzieję, że będą to moje ukochane góry
Witam właśnie dostałam upragnione pismo z NFZ z numerkiem 101674 czas oczekiwania 26 miesięcy a dzisiaj gdy sprawdziłam ta jest już 99164 ,pozdrawiam wszystkich
Agnes pisze:NFZ mazowiecki, czyli tak jak TY mi przyszedł czas oczekiwania 20 miesięcy na reumatologię jak się doczekam tego przydziału to mam nadzieję, że będą to moje ukochane góry
Ja też na reumatologię a kiedy składałaś? Nfz chyba pisze co chce.