Naraziłeś mnie na łzy ...gdy pozwoliłam się oswoić...ja wiem że prawdziwa przyjaźń to nie tylko szczęście ...ale i smutki i upadki ...a później nic już nie jest takie proste...nawet telefon
Przyjaciel.....
Re: Przyjaciel.....
Naraziłeś mnie na łzy ...gdy pozwoliłam się oswoić...ja wiem że prawdziwa przyjaźń to nie tylko szczęście ...ale i smutki i upadki ...a później nic już nie jest takie proste...nawet telefon
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Serce każdego człowieka wyjąć
Otworzyć, popatrzeć i znowu ukryć go w ciele
Wtedy wiedziałabyś dobrze
Kto jest wrogiem, a kto przyjacielem.!!
-
forumowicz
Przyjacielem mym nie zostanie ktoś tak po prostu ,bo ma dzisiaj taki dzień i zamiar by powiekszyć grono znajomych.
Przyjacielem mym nie zostanie nikt kogo nie zweryfikuje czas ,wydarzenia szczesliwe i te smutne.
Przyjacielem mym zostanie ten kto przejdzie przez "ogień prób "naszych wspólnych.
Zostanie nim ktoś kto zrozumie ,że ja też popełniam błędy pytam o coś o co może nie powinnam ,i powie ok juz po problemie ..... powie ,bo sam też by chciał to usłyszeć gdy się potknie.
Przyjacielem moim zostanie ktoś kto ma moje serce w swoim sercu ,mysli inaczej ,postepuje inaczej , jest indywidualnością jak linie papilarne ,też popełnia błędy.....tak ,któremu powiem uraziłeś mnie nie rób tak więcej i mój gniew będzie tylko do zachodu słońca ,potem będzie przyjażń.Przyjażń oparta na zasadach ,na zrozumieniu ,wspólczuciu wybaczaniu.
Na pomaganiu sobie nawzajem ,na czytaniu w naszych myślach z wzajemnością,na milczeniu kiedy musimy milczec,na rozmowie kiedy jej pragniemy, na zrozumieniu naszych zachowań kiedy są własciwe i na wybaczaniu tych co są niewłaściwe ,ale nie zagrażają życiu............banalne ? może i tak .Trudne? ................Nie
- krisss0070
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lut 2013 20:29
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
"...Są ludzie tylko na dobre dni i inni na wszystkie.A ci mogą być łysi,grubi i chodzić cały rok w tej samej marynarce..."
-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
Przyjaciół nie poznajmy w biedzie, tylko po tym jak znoszą nasz wymarzony sukces.
Paulo Coelho
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Staż sanatoryjny: 6
- malgorzatas
- Przyjaciel forum