Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Basiu ja również jadę od 10 Widać rozmawiałyśmy z innymi paniami z recepcji, bo mi powiedziała, że w ogóle dla ZUS-owców nie dysponują pokojami jednoosobowymi.
Ja zarezerwowałem bez problemu, było tylko pytanie na jakiego rodzaju schorzenie jest skierowanie. Niestety nikt nie chciał potwierdzić rezerwacji za pośrednictwem poczty elektronicznej. Dziwne, bo w Ustroniu czy Nałęczowie nie było z tym problemu. Widać,co kraj to obyczaj...
Przybliża się i to szybko.
Chyba czas zacząć się pakować!
Dla mnie wyjazd już w środę w południe.
W Inowrocławiu będę ok 20-tej.
A później to już wszystko w rękach opatrzności
Ja wyjadę w czwartek około południa więc na miejscu będę po południu. Z racji tego, że pani w recepcji zrobiła mnie w konia i poinformowała, że jednoosobowych pokoi nie ma w ogóle pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że trafię na kogoś miłego i spokojnego.
Zadzwonię jeszcze zaraz i zapytam jak wygląda sytuacja gdybym przyjechała we wtorek lub środę i opłaciła pobyt do czwartku. Może tak można uzyskać jedynkę.
Nie chce mi się w ogóle wyjeżdżać.
Jeżeli są jedynki to pewnie już zarezerwowane.
Mnie akurat na jedynce nie zależy.
To współlokator niech się martwi o przetrwanie ze mną.
Ja wprawiony w delegacjach to jakoś przeżyję.
Obym tylko wszystko spakował na wyjazd i nie zapomniał czegoś.