Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam.Byłem w sanatorium- Dom Zdrojowy 1i 3. Wszystko pod jednym dachem- stołówka, zabiegi,pijalnia wód. Byłem 3 razy,bardzo sobię chwalę pobyty w tym sanatorium.Możliwość ze skorzystania z wielu wycieczek, organizowanych przez biuro podróży, znajdujące się obok Domu Zdrojowego. Ja korzystałem też z innych wycieczek organizowanych przez pana w sanatorium Agat, znajdującego się w niedalekiej odległości od Domu Zdrojowego.Park Zdrojowy- po remoncie, Park Norweski- za nim panorama gór.
Życzę owocnej kuracji, pięknej pogody,wspaniałego towarzystwa. Gdyby jeszcze Cię coś więcej interesowało, to pytaj.
Pozdrawiam Kazik
Do Kazika. Dziękuje za informacje i proszę o jeszcze ,czy są ręczniki,jak jest telewizoremi czajnikiem Dostałam turnus 28-dniowy ciekawa jestem czy dużo jest osób na takich turnusach .Pozdrawiam Grażyna.
Witam.Ręczniki napewno weź ze sobą, a to z tego powodu że możesz mieć dużo zabiegów mokrych, i te 2 ręczniki które będziesz miała w pokoju, to będzie mało.Za telewizor w pokoju jest opłata za turnus.Czajnik mieliśmy dostępny na korytarzu.
Pozdrawiam Kazik
Witam. O ilości osób na poszczególnych turnusach nie wam pojęcia.Gdzieś czytałem że ogólnie w Domu Zdrojowym przebywa około 600 kuracjuszy. Na to składają się poszczególne sanatoria jak: Marysieńka, Polonia, Lalka, Edward.Tak że napewno spotkasz przyjaznych ludzi. Od kiedy rozpoczynasz turnus? Zapowiadają wiosnę, może wreszcie będzie ciepło- więc będzie miło pospacerować.Gdybyś miała jeszcze jakies pytania, to smiało -a po powrocie podziel się swoimi uwagami na temat pobytu w sanatorium.Miłego pobytu. Pa
Wtam serdecznie.Turnus rozpoczynam 29 maja do 26 czerwca,myślę że to dobry czas na odpoczynek.Zaczynam pozytywnie się nastawiać ,bo po otrzymaniu wiadomości gdzie mam jechać byłam zrozpaczona,nie mogłam znajś zadnych informacji o tym senatorium.Dziękuje i pozdrawiam
Grażka55
Nie masz się czego obawiać co do miejscowości gdzie jedziesz. Ja byłam w Cieplicach jesienią 2010r. Co prawda nie był to DZ tylko sanatorium MSWIA Agat, ale było cudownie. Było to moje pierwsze sanatorium. Jechała tam ze łzami w oczach a w tej chwili jak czytam wpisy o Cieplicach to aż Wam zazdroszczę.
W tym roku w styczniu w DZ była moja koleżanka i też wróciła bardzo zadowolona.
Miejscowość cudowna. Jest gdzie pospacerować, potańczyć itp.
Najważniejsze to dobre towarzystwo i Twoje nastawienie.
Jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem.
Życzę udanego wyjazdu.