KRYNICA- BESKID

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Gosica33
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2014 19:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Re: KRYNICA- BESKID

Post autor: Gosica33 »

sesill jak z prankiem, na taką liczbę dni to masakra ze dwie walichy muszę zabrać ";-).

agalew możesz wybrać Iwonicz, Krynicę, Polańczyk, Osieczek i jeszcze mi tam inne przesympatyczne panie mówiły.
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 21:30

Post autor: marylka1 »

Tak, miałam możliwość wyboru. Napisz do mnie na priv to Ci odpiszę [email].pl
renata_14
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2014 21:07
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: renata_14 »

Witam, jadę do Krynicy-Beskid 15 lipca z Dolnego Śląska.
Pozdrawiam :P
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

renato, to się spotkamy :D :kwiat:
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 19:10

Post autor: sesill »

Witajcie, Gosica 33 ja tu nie piorę, no chyba że coś tam na szybko zawsze trzeba :) miska i dawaj :kwiat: Nie wszystkie pokoje mają balkony , jak dla mnie Beskid jest ok :kwiat: w końcu to nie mój dom tylko zamieszkałam tu na określony czas :kwiat: i warunki są zadawalające , towarzystwo również :kwiat: Pozdrawiam :kwiat:
krzywe1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 21:58

Post autor: krzywe1 »

marylka1 pisze:Czy jest dieta lekkostrawna dla osób mających problem z przewodem pokarmowym? Czy każdy pokój jest z balkonem? Pozdrawiam :D :serce:
Jest dieta lekkostrawna oraz cukrzycowa. Niestety nie wiem z kim się te sprawy omawia gdyż z nich nie korzystam. Balkony są w zdecydowanej większości pokoi, niestety jest kilka od strony północnej "bezbalkonowych". Pozdrawiam
renata_14
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2014 21:07
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: renata_14 »

Marylko, cieszę się bardzo :D :kwiat:
Może do 15 lipca zbierze się nam fajna ekipa ;)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Gosica 33 i Renata 14 dzięki za odpowiedź. Dzisiaj dostałam wezwanie na komisję. Jadę 16 i wszystko się wyjaśni :o , czy mi przyznają sanatorium, czy odprawią z kwitkiem do domu :evil: . Pozdrawiam serdzecznie :D
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Sesil ... czyli taki taki diabeł straszny jak go niektórzy wymalowali :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: . Każdy ma inne oczekiwania. ;) . Cieszę się, że jesteś zadowolona, oby tak dalej. Życzę skutecznej rehabilitacji, super towarzystwa i mnóstwo słoneczka :kwiat: . Pozdrawiam :D
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

krzywe1 pisze:
marylka1 pisze:Czy jest dieta lekkostrawna dla osób mających problem z przewodem pokarmowym? Czy każdy pokój jest z balkonem? Pozdrawiam :D :serce:
Jest dieta lekkostrawna oraz cukrzycowa. Niestety nie wiem z kim się te sprawy omawia gdyż z nich nie korzystam. Balkony są w zdecydowanej większości pokoi, niestety jest kilka od strony północnej "bezbalkonowych". Pozdrawiam
No dziekuję za odpowiedź. Ciesze się , że są takie diety. W sanatoriach w których byłąm to na pierwszej wizycie u lekarza zgłaszałam i zawsze lekarz przyznawał. Gorzej było z realizacją tzn bywało, że musiałam się przypominać. Słoneczka życzę
ODPOWIEDZ