Co zabrać do sanatorium

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
roman
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2010 07:36

Co zabrać do sanatorium

Post autor: roman »

Co zabrać do sanatorium? Konkretnie chodzi mi o dokumentację medyczną. Przecież składałem takową do zusu i czy jeszcze raz muszę robić te wszystkie ksera ? Pytam dla tego że w mojej przychodni życzą sobie 6 zł (sześć) za jedną stronę :!: tak że jest to wydatek paru złotych.
Dziękuję za informację
szymon123415
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 maja 2010 07:36

Re: Co zabrać do sanatorium

Post autor: szymon123415 »

Witam,musisz mieć ze sobą prześwietlenia jakie posiadasz i skierowanie,wez swoja dokumentacje,ale oni i tak wszystko mają.A te 6 zeta to gdzie ty placisz??????nie ma u ciebie innego ksera??Ania
roman
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziekuję!
Ksero jest .W przychodni na os.Kolorowym w Krakowie za ksero i potwierdzenie tyle sobie życzą .Zrobię ksero bez potwierdzenia zgodnosci moze im wystarczy .
szymon123415
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

No tak w Krakowie jest tylko jedno ksero :lol: :lol: :lol: :lol: ,nie musisz nic kserowac,jezeli całą twoja dokumentację ma Zus to nie kseruj nic,no chyba że masz cos nowego.A gdzie cię wysylaja??
roman
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Nie zrozumialeś! Ksero wraz z potwierdzeniem tyle kosztuje.Nie wiem co droższe podpis czy papier. Wysyłają mnie do Stróży od 12.09.2010
szymon123415
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

czytałes na temat Stróży???a co do ksera to zrozumiałam,tylko to jest paranoja,no ale cóż.Udanego kurowania się.Ania
roman
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję Aniu!!!
O stróżach czytałem trochę jestem zaniepokojony niektórymi wypowiedziami ale najbardziej zależy mi na rehabilitacji jestem po udarze mózgu i pozostał lekki niedowład lewej nogi i reki ciekawe czy coś pomoże ta rehabilitacja jade pierwszy raz w życiu dlatego te moje pytania
pozdrawiam Roman
szymon123415
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Życzę Ci ,żeby pomogło i zdrówka i wytrwałości w rehabilitacji.
kukuska
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 cze 2010 18:46

Post autor: kukuska »

ksero oni sobie zrobiom,nie musisz robic ksera ,klisze wez
ODPOWIEDZ