Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
tasta
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 gru 2011 01:06

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: tasta »

Bez przesady. To nie jest kolonia karna. Nie wpadajmy w paranoję. Nie ma przepustek na weekendy, ale na cały dzień można wyjechać.Trzeba być na obchód. W pobliżu są 2 sklepy spożywcze. Lekarz jest paru, nie wiem co stawiają na koniec, bo wypisy dostaje się przed samym wyjazdem.
Heniek1905
Na forum od: 09 lut 2012 15:35

Post autor: Heniek1905 »

Witam. Wybieram się na turnus 19 lutego. Mam pytanie, czy wyjeżdża ktoś z okolic Łodzi, Bełchatowa ? w tym samym czasie. Proszę o kontakt [email].pl . Pozdrawiam
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Post autor: Ewa 1106 »

Witam,ja też mam na 19.02 lecz wyjeżdzam z Warszawy radzę to samo pytanie zadać ale nie w ocenach sanatorium lecz wyjeżdzam do sanatorium
webea1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2012 00:25

Post autor: webea1 »

tasta pisze:Niestety zakwaterowanie jest według kolejności przyjazdu.Zdarza się ,że różnica wieku w pokoju to prawie 30 lat. Nie ma wcześniejszej rezerwacji pokoju. Ale jak przyjedziesz wcześniej i poprosisz to masz szanse na pokój z balkonem. Proponuję znaleźć kogoś (albo na forum lub w kolejce do zameldowania) w podobnym wieku i przy rejestracji poprosić, żeby zakwaterowali razem(wtedy nie robią problemów). Łazienki są czyste i ładne, zresztą cały budynek jest do przyjęcia. Nie jest to hotel 5 gwiazdkowy, ale nie można narzekać. Czasami są problemy z łóżkiem(mężczyźni dostają za niskie lub za krótkie), jeśli się zgłosi na samym początku,jest szansa,że wymienią. WIFI działa gdzieniegdzie.Najlepiej w pokojach przy gabinecie pielęgniarek. Co do zabicia czasu, to można się zabić ale z nudów :lol: :lol: :lol: Pielęgniarki pilnują, nie ma przepustek, obchód codziennie o 21,30 i musisz na nim być.
Witaj tasta :) mam pytanko do Ciebie ew. kogoś kto tam był niedawno: czy suszarka do włosów jest w pokoju ? Jadę 14.03. Będę wdzięczna za info.
Pozdrawiam wszystkich byłych,obecnych i przyszłych kuracjuszy :)
tasta
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 gru 2011 01:06

Post autor: tasta »

Witam.
Niestety suszarek w pokojach nie ma. Ale za to są 2 na basenie :).
Jeśli mogę jeszcze w czymś pomóc proszę pytać. Pozdrawiam Tasta.
webea1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2012 00:25

Post autor: webea1 »

Dzięki Tasta za odp :)
interesuje mnie jeszcze czy w pokojach i całym ośrodku ogólnie jest ciepło ? czy raczej bardzo ciepło jak np w szpitalach ?:(
i czy w pobliżu jest jakis bankomat najlepiej Euronet :)
qerim
Na forum od: 29 mar 2012 22:59

Post autor: qerim »

Co do bankomatu, to trudno mi coś powiedzieć.
Jakoś nie rzucił mi się w oczy...
Za dodatkowe rzeczy w BRYZIE zapłacisz kartą, w sklepach też raczej obsługa kart jest.
Suszarek w pokojach nie ma. Są jedynie na basenie i nie koniecznie z ciepłym nawiewem.
W budynku jest ciepło, nawet aż za sucho i za ciepło.

Opisałem wrażenia z mojego pobytu w innym poscie...
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... f=3&t=2800
ODPOWIEDZ